SNAŽNA ŽENA SAVRŠENE LEPOTE! Oglasila se drugarica pokojne Ksenije Pajčin! Evo šta je napisala na mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.03.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje kidaju dušu.

SNAŽNA ŽENA SAVRŠENE LEPOTE! Oglasila se drugarica pokojne Ksenije Pajčin! Evo šta je napisala na mrežama! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Ksenija Pajčin i danas se redovno pominje na estradi od strane kolega, iako više nije među živima. Mnogo je tajni koje se vezuju za način na koji je stradala i šta je prava istina, a najteže je svakako najbližima. Sada se na društvenim mrežama oglasila njena drugarica, pa je napisala po čemu je pamti.

O jednom delu mog života ne pričam rado, ne zato što se ne ponosim time da sam (bila) igračica, već što je strašna tragedija prekrila svako drugo sećanje. Ja nisam sazrevala pod staklenim zvonom već pod senkama devedesetih. Bilo je to vreme ekstrema tokom kojeg sam, kao i celo naše društvo, padala i ustajala koračajući kroz oluje. Kažu da sam igrala i pre nego što sam hodala. U svakom slučaju - bila sam igračica dok sam bila najbolja učenica, a svakako pre nego što sam postala biohemičarka: danju sam učila dok sam noću igrala. I sve sam to ja. I sve dok se nisam povukla - igrala sam sa njom, i uvek sa njom, tom snažnom ženom savršene lepote. Ksenijom Pajčin - pisala je drugarica, pa je dodala:

Foto: E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin

 

Volela sam je, verovala sam joj, provela godine koje nas oblikuju uz nju. Od nje sam naučila da je borba u stvarnom svetu, van akademskih hodnika, ona koja se vodi otvorenih očiju. Hrabro. Menjajući sebe samo zbog sebe, ali menjajući se stalno i boreći se protiv predrasuda. Možda niste znali da sam i igračica, možda vas ovaj post zbuni. Ali, šta mi uopšte i znamo o ljudima oko nas? Mi nismo crne ili bele šahovske figure, mi smo bića u svim bojama i nijansama života. I mi smo žene. Mi smo društvu snaga. A mojoj drugarici su pre skoro 14 godina polomljena krila. Uvek ću je voleti.

 

 

 

Podsećamo, poznata pevačica i igračica Ksenija Pajčin ubijena je pre 13 godina u njenom stanu na Voždovcu od strane dečka Filip Kapisode, koji je potom i sebi presudio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading