"POSLAĆU MU GLAVICU KUPUSA, MI IMAMO VRHUNSKI KUPUS U FUTOGU!" Vučić brutalno odgovorio Milanoviću i hrvatskim medijima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.02.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je komentarisao navode da "Srbija vodi kupusaru od politike".

"POSLAĆU MU GLAVICU KUPUSA, MI IMAMO VRHUNSKI KUPUS U FUTOGU!" Vučić brutalno odgovorio Milanoviću i hrvatskim medijima! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen, Tanjug/HINA, shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon razgovora u Minhenu sa Žozepom Boreljom i Miroslavom Lajčakom. On je prokomentarisao izjavu hrvatskog predsednika Zorana Milanovića da Srbija vodi "kupusarsku politiku".

Poslaću mu glavicu kupusa, mi ovde imamo vrhunski kupus! - rekao je predsednik obraćajući se novinarima u Mihnenu gde učestvuje na 60. Minhenskom bezbednosnom forumu.

Vučić je tako odgovorio na tvrdnje hrvatskog predsednika koje su preneli tamošnji mediji da Srbija ne vodi hibridni rat, već "kupusaru od politike" jer ne može da odluči hoće li biti proevropska ili proruska.

Kupusarska politika, odlična politika. Mi volimo kupus, volimo kupus da jedemo, mi imamo vrhunski kupus u Futogu. Ima još malo da sačeka, kada dođe sezona kupusa poslaću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika, daj bože da i oni takvu vode - odgovorio je Vučić.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa visokim predstavnikom EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku i potpredsednikom Evropske komisije Žozepom Boreljom i specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

Glavna tema je bila Kosovo i Metohija i Kurtijev pokušaj da u tišini provede etničko čišćenje Srba. Plašim se da EU neće upotrebiti stvarne mehanizme kojima bi primorala Kurtija da odustane od svakodnevnih provokacija i napada na Srbe - napisao je predsednik Vučića na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (37)

Loading
Ksenija

17.02.2024 14:56

Vučić Plenkoviću treba da pošalje dve glavice kupusa.Malo je jedna.

Dragana

17.02.2024 14:57

Milanović je zaslužio i grublji odgovor za sve svoje bezobrazluke i prozivke.

Jelena

17.02.2024 14:57

A šta Milanovića briga kakvu politiku vodi Srbija? Nek gleda u svoje dvorište evo o kod njih se protestvuje.

Dragana

17.02.2024 14:58

Milanović vodi politiku mržnje i stalno provocira.