TAČNO U 10! Predsednik Vučić gost TV Prve!

Autor:

Vesti

17.02.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije će govoriti o svim aktuelnim temama.

TAČNO U 10! Predsednik Vučić gost TV Prve!

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić biće gost TV Prva sutra u 10 sati.

Kako je najavljeno, on će govoriti o svim aktuelnim temama.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Minhenu sa Vang Jiem, članom Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine, direktorom Kancelarije Komisije za spoljne poslove CK KPK i ministrom spoljnih poslova Kine.

- Razgovarali smo i o bilateralnim odnosima i ekonomskoj saradnji između Srbije i Kine i još jednom potvrdili čelično prijateljstvo naše dve države i naroda. Obavestio sam ga o stepenu ugroženosti srpskog naroda na KiM i sve težih uslova za život u južnoj srpskoj pokrajini - naveo je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" nakon sastanka sa Vangom, na marginama Minhenske bezbednosne konferencije.

Vučić se prethodno, drugog dana Minhenske bezbednosne konferencije, sastao sa delegacijom američkih senatora na čelu sa senatorkom Džin Šahin, kojima je preneo veliku zabrinutost za bezbednost i prava srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

On je sa američkim senatorima razgovarao i o bilateralnim odnosima, pitanjima regionalne stabilnosti i aktuelnoj geopolitičkoj situaciji, kao i o jačanju ekonomske saradnje i investicijama u velike projekte koje Srbija pokreće u sklopu EXPO 2027.

Predsednik Srbije je, takođe, razgovarao sa predsednikom Vlade Bavarske Markusom Zederom o investicijama i jačanju veza između Srbije i Bavarske.

U planu su i sastanci Vučića sa predsedavajućim Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) Janom Borgom, visokim predstavnikom Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepom Boreljom.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
mirjana

17.02.2024 13:03

Jedva cekamo

Jovan

17.02.2024 13:24

Sutrašnje obraćanje Vučića treba da isprate svi građani Srbije kako bi bili informisani o svemu!

Jovan

17.02.2024 13:25

Sutra svi obavezno da budu uz TV Prva!

Jovan

17.02.2024 13:27

Vučić, kao i uvek, obaveštava svoj narod o svim dešavanjima!