SLAVNI GANDALF OSTAVIO 54 GODINA MLAĐEG DEČKA: Razlog raskida će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

17.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni glumac proveo nešto više od godinu dana u vezi sa pet decenija mlađim muškarcem, pa ga ostavio!

SLAVNI GANDALF OSTAVIO 54 GODINA MLAĐEG DEČKA: Razlog raskida će vas ŠOKIRATI!

Foto: Credit: Isabel Infantes / PA Images / Profimedia

Slavni glumac Ian Mekelen, zvezda filmova "Gospodar prstenova" u kojima je glumio Gandalfa, raskinuo je vezu sa 54 godina mlađim dečkom Oskarom Konlonom Morijem, kog je upoznao u decembru 2022. godine.

Njih dvojica proveli su u vezi nešto više od godinu dana, ali je ljubavi došao kraj jer su, kako prenosi "The Mirror", uvideli da je jasno da veza nema budućnost.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/oscar_c_m_

Ian sa bivšim dečkom

- Oskar je pričao prijateljima i porodici o svojim velikim planovima sa Mekelenom. Čak je rekao da misli da će se veriti - rekao je glumac koji nije želeo da se otkrije njegov identitet, ali tvrdi da je ranije sarađivao sa Mekelenom.

- Mekelen nije imao dečka 20 godina. On zaista nije čovek za brak. On ne želi da neko živi u njegovom domu. Uživa u tome da ima nekoga samo kada je na turneji. On se brzo zaljubljuje, ali isto tako brzo odljubljuje - dodao je izvor.

Ove vesti stižu nedugo nakon što je Mekelen priznao kako nikada nije stigao da otkrije roditeljima da je gej. O svojoj seksualnosti govorio je otvoreno od 1988. godine, ali su mu roditelji preminuli mnogo pre toga. Kada je upitan da li je bio blizak sa njima, glumac je rekao:

Republika

Foto: Credit: TIFF / Planet / Profimedia

Ian Mekelen

- Onoliko koliko možeš ako ti majka umre kad imaš 12 godina, a otac kada imaš 22 - istakao je glumac, pa dodao:

- Primera radi, nikada im nisam rekao da sam gej. Nisu bili tu da svedoče mom najboljem glumačkom radu. Ali, sećanje na njih je veoma lepo - otkrio je Mekelen svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading