HIT NA INTERNETU! Ibrahimović OŠAMARIO Luku Jovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viralan snimak osvanuo je na društvenim mrežama.

HIT NA INTERNETU! Ibrahimović OŠAMARIO Luku Jovića! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Fudbaler Milana i reprezentativac Srbije, Luka Jović, našao se u žiži javnosti zbog situacije sa Zlatanom Ibrahimovićem. 

Naime, posle meča sa Renom, popularni "king" Zlatan je prišao nekadašnjem fudbaleru Reala iz Madrida i u šali mu zalupio jednu lakši šamarčić pri pozdravu. Obojica su se vedro nasmejali, pokazujući da se pre svega radi o prijateljskom gestu, ali i da je atmosfera u timu "Rosonera" na izvanrednom nivou. 

 

 

Ibrahimović je inače od skoro savetnik gazde Milana i redovno je na svim utakmicama "rosonera", pa je tako nedavno gledao i meč u kome je Luka Jović postigao gol i kamere su odmah pokazale njegovu reakciju. Videćemo da li će na kraju sezone imati koju lepu reč za Jovića i da li će savetovati Milan da ga zadrže, pošto iako ne igra mnogo - postiže golove i u mnogo navrata je već spasao svoj klub.

Srpski napadač je ove sezone postigao pet golova u Seriji A za samo 500 minuta na terenu, dok je dva puta bio strelac i u Kupu Italije. U pomenutom meču protiv Rena, kada je Milan igrao briljantno i čudo je da je pobedio "samo" 3:0, nije dobio priliku da uđe jer se Pioli odlučio za druge igrače.

Što se ekipe tiče, ona se nalazi na trećem mestu u Seriji A sa 52 osvojena boda. Za drugoplasiranim Juventusom zaostaju tek jedan poen, dok im do prve pozicije, nakojoj je gradski rival Inter. fali čak 11. Ipak, poznajući moderni italijanski fudbal, sve je moguće, a padovi u toku sezone uopšte nisu neučestala stvar, tako da bi, ukoliko nastavi sa dobrim partijama, mogli videti Luku u borbi za titulu. 

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading