JOVIĆ PROVOZAO SOFIJU ZA DAN ZALJUBLJENIH: "PRŠTI" ljubav između fudbalera i manekenke! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.02.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romantično su obeležili praznik parova.

JOVIĆ PROVOZAO SOFIJU ZA DAN ZALJUBLJENIH: "PRŠTI" ljubav između fudbalera i manekenke! (VIDEO)

Foto: Instagram/lukajovic

Novi/stari reprezentativac Srbije Luka Jović, proveo je Dan zaljubljenih na romantičan način sa svojom suprugom Sofijom Milošević. Napadač Milana u poslednje vreme igra odlično na terenu, postiže golove za tim i rešava utakmice, te se čini da mu poslednje vreme život ide odlično. Piše se da je dobio i poziv Dragana Stojkovića Piksija da se priključi nacionalnom timu za predstojeće prijateljske mečeve protiv Rusije i Kipra, a ta vest je mogla samo da mu još dodatno ulepša vreme koje je proveo danas sa lepšom polovinom.

Njih dvoje su se provozali "Golf autom", zajedno ispozirali i podelili kako su uživali za "Valentinovo", a sve to krunisali poljupcem.

- Srećan Dan zaljubljenih. Srećan sam što te imam. Volim te do neba i nazad - pisalo je u objavi Jovića na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Luka Jović je pre 10 dana izdomoniriao u Seriji A. Fenomenalnom špicu Milana je protiv Froziononea bio dovoljan minut na terenu da postigne pogodak, a tako je doneo pobedu svom timu 3:2, na teškom gostovanju.

Luka je u igru ušao umesto Kristijana Pulišića u 81. minutu, nedugo potom se našao u šansi koju je pretvorio u gol sjajnom reakcijom u šesnaestercu. Jović je u dve nedelje dva puta sa klupe odigrao ključnu ulogu u preokretima, nakon što je u kolu pre tog bio strelac za izjednačenje protiv Udinezea u meču koji se takođe završio rezultatom 3:2 za Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading