UMESTO DA SE BORI ZA SVOJE, ON HVALI TUĐE! Đilas: Verujem Aljbinu Kurtiju! Pored njega veličao GLAVNE MRZITELJE svega srpskog! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.02.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govoreći o potencijalnom partneru, kada je u pitanju pomirenje sa Kosovom, Đilas kao najveći figuru ističe Aljbina Kurtija.

UMESTO DA SE BORI ZA SVOJE, ON HVALI TUĐE! Đilas: Verujem Aljbinu Kurtiju! Pored njega veličao GLAVNE MRZITELJE svega srpskog! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Printscreen/twitter.com

Dragan Đilas, lider SSP  godinama unazad radi sve kako bi Srbiju potukao do kolena, međutim, što više pokušava, to više nazaduje i ispada smešan. Posebno ispred građana Srbije. 

Naime, građani su odavno shvatili po kojoj, i čijoj naredbi on deluje, a nedavna gostovanja u tajkunskim medijima dokazala su da takve stvari više i ne krije. 

 

 

Đilas je tako, priznao da veruje u Šidera, Šeneha, Violu fon Kramon, pa tako i samog Aljbina Kurtija, najvećeg mrzitelja Srba, i svega srpskog. 

- Verujem u priču o Evropi, u te ljude. Verujem i Šidera, Šeneha, Violu fon Kramon... - rekao je Đilas. 

Govoreći o potencijalnom partneru, kada je u pitanju pomirenje sa Kosovom, Đilas kao najveći figuru ističe Aljbina Kurtija. 

 

- Ja ne ulazim u to... Od svih tih, najpricipijalniji je Kurti, on se zalaže za svoje stavove jako puno godina. O samoopredeljenju Kosova - dodao je Đilas. 

Podsetimo,  Aljbin Kurti hitno je otputovao u jednodnevnu posetu Velikoj Britaniji, na dan kada su Srbi najavili masovni protest, pišu mediji.

Kako prenose izvori "Novosti" iz diplomatskih izvora, očekuje se da se Kurti sastane sa svojim ostrvskim savetnicima koji ga godinama iz senke podržavaju u potezima čiji je krajnji cilj etničko čišćenja Srba sa prostora KiM i zaokruživanje suverentita takozvanog Kosova na celoj teritoriji naše južne pokrajine.

"Nije tajna da Kurti u Britaniji ima dobro razvijenu mrežu saradnika i mentora, inače osvedočenih albanskih lobista, koji godinama predano rade na projektu kosovske nezavisnosti. Među njima su i profesor Mark Veler, ekspert za Balkan, koji je bio i pravni savetnik Britanske vlade na konferenciji u Rambujeu 1999, pa i tad otvoreno na strani Prištine, te Elizabet Goving, koja je decenijama infiltrirana u prištinske institucije, kao i Ališa Kerns, čuvena po optuživanju Beograda i SPC za širenje kriminala na KiM. Pomoć, kako tvrde upućeni, imaju i kroz delovanje službi, pre svih britanske MI-6", pišu Novosti.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Aca

12.02.2024 17:54

Djikas hoće u koaliciji sa Kurtijem. Sličan se sličnom raduje.

Sandra

12.02.2024 17:56

Kurti je u Djilasu pronašao saveznika. Povezuje ih mržnja prema Vučiću.

Zora

12.02.2024 18:18

Opozicionari samo traže ličnu korist. Ni najmanje in ne zanima Srbija.

cica

12.02.2024 18:22

Naravno da ce Djilas da hvali Kurtija kad im je isti interes, unistavanje i ponizavanje Srbije i srpskog naroda.