"NA SMRTI DECE GRADE POLITIKU, ISKORISTILI SU RIBNIKAR"! Nestorović oštro o "Srbiji protiv nasilja": Gaje antisrpske stavove! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Branimir Nestorović istakao je da sigurno neće ući u koaliciju sa listom Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", jer su kako kaže, prevaranti.

"NA SMRTI DECE GRADE POLITIKU, ISKORISTILI SU RIBNIKAR"! Nestorović oštro o "Srbiji protiv nasilja": Gaje antisrpske stavove! (VIDEO)

Foto: ST/B. Jovanović

lista "Mi, glas iz naroda", čiji je nosilac dr Branimir Nestorović, bila je apsolutno iznenađenje izbora koji su se u Srbiji dogodili u nedelju. Na parlamentarnim izborima je, prema poslednjim RIK-ovim rezultatima, osvojio 178.563 glasova, odnosno 4.68 odsto glasova, dok je na beogradskim izborima dobio 5,37 odsto glasova i biće jezičak na tasu, odnosno, od njega će zavisi formiranje vlasti.

Međutim, Nestorović kaže da zna sa kim neće.

Sa listom Dragana Đilasa sigurno nećemo ići u koaliciju, jer su oni prevaranti koji nisu izašli pod svojim imenom na izbore. To je Đilasova i Marinikina lista, a ostali su minorni igrači. 

Oni gaje antisrpske stavove:

- priznanje Kosova

- priznanje genocida u Srebrenici
- oni su za uvođenje sankcija Rusiji
- oni napadaju i mrze Republiku Srpsku i naš srpski narod tamo

Oni su iskorilistili veliku tragediju u Ribnikaru da na smrti dece grade svoju politiku, što je strašno. Da su išli pod svojim imenom osvojili bi daleko manje glasova - napisao je Nestorović na mreži X, bivšem Tviteru.

 

 

Podsećamo, on je u eksluzivnom intervjuu za Republiku ispričao da je sasvim sigurno da sa ovom listom neće u koaliciju, ali da se koalicija sa SNS i SPS ne isključuje.

- Sasvim je jasno da nećemo ni u kojoj varijanti sa pokretom Srbija protiv nasilja, oni su oličenje svega protiv čega se borimo. Vidite kako stvaraju amtosferu Majadana u Srbiji. Pri tome, jasno je da ne mogu da pobede na izborima. Njihov broj glasova je oko 2 odsto biračkog tela Srbije, a to je tačno ostatak od onih 80 odsto Srbije koja je protiv priznanja Kosova i sankcija Rusiji, protiv članstva u NATO i EU. Koalicija sa SNS bi nas uništila, jer mali parter u takvim koalicijama uvek nestane (vidite primer SPS, koga je dugotrajna koalicija sa SNS devastirala) - ispričao je i dodao:

- Mi ćemo uvek da saslušamo svaki predlog, sem onaj koji dolazi od SNP.-

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Ana

20.12.2023 17:35

Pravi naziv za opoziciju, antisrpski nastrojeni prema državi i narodu.

Alex

20.12.2023 17:44

Opozicijatreba da uvidi da se njihova odvratnost i ponašanje ne svidja ninjednom gradjaninu Srbije

Lale

20.12.2023 17:46

Opozicioni ološ je počeo da nervira sve ljude u Srbiji i više se ne može sakriti njihovo ponašanje

Idris

20.12.2023 17:48

Kako je moguće da Djilasovci budu toliko odvratni i bezdušni?