EVO KAKO IZGLEDA DIKTATURA U SRBIJI! Kukaju da su mediji cenzurisani, a na njihovim naslovnim stranama SAMO OPOZICIJA! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.12.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno na belo! Naslovne strane svih nedeljnika u Srbiji "krase" samo opozicionari.

EVO KAKO IZGLEDA DIKTATURA U SRBIJI! Kukaju da su mediji cenzurisani, a na njihovim naslovnim stranama SAMO OPOZICIJA! (FOTO)

Foto: Printkskirn, Tanju/Irfan Ličina

Nema mesta za ostale liste na izborima koji se u Srbiji održavaju za tri dana, to poručuje opozicija smešući se sa naslovnica svih nedeljnika u zemlji.

Od "Nina", preko "Nedeljnika", do "Vremena", čitaoci mogu da vide lica Vladimira Obradovića i Dobrice Veselinovića iz "Srbije protiv nasilja", potom Vladimira Kostića iz Proglasa, i uhapšenu policajku iz Valjeva Katarinu Petrović koja je javno podržala opozicionare.

Kako izgledaju naslovnice pogledajte u galeriji:

Treba reći da godinama unazad opozicija besomučno ponavlja potpuno iste stvari o cenzuri i kontroli medija od strane predsednika, ali da se ni u jednom trenutku nisu osvrnuli na to da Dragan Đilas kontroliše i uređuje Novu S, N1, Danas. 

Prljava kampanja

Od samog početka videlo se da će opozicija igrati prljavo i da će čitav politički program graditi na mržnji i napadima na predsednika Aleksandra Vučića.

Tako je N1 emitovao film "Ja, Aleksandar: Državni gambit", primer svega osim profesionalnog i nepristrasnog izveštavanja. 

Na ovakvu kampanju i spotove još u oktrobru je upozoravao predsednik Srbije.

- Posle ovakve kampanje koju su počeli, trudiću se da ne odgovaramo na ovakav način - rekao je on i istakao da nas čeka brutalna kamoanja.

- Zamislite šta bi neko od njih rekao da se našao u sličnom spotu i kome se sve ne bi žalio... ja se neću žaliti ni EU, ni bilo kome drugome - kazao je Vučić tada.

Podrška opoziciji od Albanaca

I političari tzv. Kosova uključili su se u rušenje Aleksandra Vučića, kako smo juče pisali.

Bivši ministar spoljnih poslova takozvanog Kosova Petrir Seljimi reagovao je na tekst Une Hajdari u "Politiku".

Vučićev ključ izborne pobede u Srbiji: zarobljeni mediji. „Odavno je postao kao dosadan gost na žurkama koji svima uporno dosađuje pričama o sebi..." - Sjajna priča o balkanskom siledžiji Vučiću - napisao je Seljimi na platformi Iks, bivšem Tviteru.

"Nikome nismo rekli da su izdajice, oni jesu!"

 

Danas, uoči izborne tišine i zaključivanja kampanje, na TV K1 zaključio je da oni nisu igrali njihove igre.

- Nikoga nismo nazivali izdajnicima. Svi emitujete te spotove u kojima se spominje reč izdajnik. Nama to ne treba. Vidite po brojevima.

Neki čeznu da objave da su uspešeni u istraživanju. Ja nisam dozvolio da se to radi. Mi radimo dnevna istraživanja tj roling. Mi gledamo i kladionice. Mislim da će imati između 22 i 23 posto. Desničarske mislim da će imati manje, ali to su moje pretpostavke. Postoji mogćunost iznenađenja za tri liste ali videćemo kako će to izgledati - kaže on. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andjela

14.12.2023 11:51

Opozicija dvolična i prevrtljiva kao i do sada.

Ana

14.12.2023 22:31

Pa što to neizbacujete i druge kandidate već samo opoziciju a ovamo znate da kažete kako je nepravda učinjena drugima.