PO REAKCIJI JAVNOSTI REKLO BI SE DA JE POGODIO U CENTAR! Vučićev govor iz Njujorka podigao buru širom sveta: "Čak se i na Zapadu mnogi slažu s njim"

Autor:

Vesti

22.09.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbija kritikuje licemerje Zapada oko Kosova", najveće francuske novine poput Figaroa i Le Monda prenose govor predsednika Vučića.

PO REAKCIJI JAVNOSTI REKLO BI SE DA JE POGODIO U CENTAR! Vučićev govor iz Njujorka podigao buru širom sveta: "Čak se i na Zapadu mnogi slažu s njim"

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Bura oko istorijskog govora predsednika Vučića na Generalnoj skupštini UN ne stišava se, a sudeći po reakcijama javnosti širom sveta - pogodio je tačno u metu!

Sa tim je saglasan i Arno Gujon, koji se oglasio na društvenim mrežama i podelio komentar na hrabar govor i iskrene reči koje je predsednik uputio svetskim silama, o KiM, dvostrukim aršinima, teritorijalnom integritetu i međunarodnom pravu!

"Srbija kritikuje licemerje Zapada oko Kosova", najveće francuske novine poput Figaroa i Le Monda prenose govor predsednika Vučića, poručio je on u objavi.

Republika

Foto: Twitter

 

 

- Po komentarima tamošnje javnosti rekao bih da je Predsednik pogodio u centar i da se čak i na Zapadu mnogi slažu s njim - dodao je.

Podsetimo, predsendik Vučić govorio je pred svetom, na generalnoj skupštini UN, o aktuelnim dešavanjima u Srbiji - nasilju nad Srbima na KiM, nepoštovanju Povelje UN, dvostrukim aršinima...

Govorio je kako pricipi važe onda kada to odgovara velikim silama, kao i da su baš te velike sile pogazile međunarodno pravo kada su odlučile da bombarduju našu zemlju i da priznaju jednostranu nezavisnot tzv. Kosova.

Vučićev govor protresao je najjače sile sveta, dok istovremeno lideri nekih zemalja iz okruženja ne smeju ni da se usude da pomisle, a kamo li da izgovore ono što je šef srpske države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (52)

Loading
Ksenija

22.09.2023 17:18

Važno je da se Vučićev govor daleko čuje.

Ceca

22.09.2023 20:12

@Ksenija - Divan i snazan je govor naseg predsednika u Njujorku. Ponosna sam sto vodi nasu drzavu, sto se ne libi da istice srpske stavove i principe.

Mira

22.09.2023 17:52

Vucic je nas ponos.Ceo svet je video i cuo govor naseg predsednika .

Bilja

22.09.2023 18:05

Nazalost, kada je Srbija u pitanju u medjunarodnoj zajednici vladaju dvostruki arsini.