Vučić s Lajčakom: Duboko sam zabrinut za bezbednost Srba na KiM!

Autor:

Vesti

21.09.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj razgovor između predsednika Srbije i specijalnog izaslanika EU odvijao se na marginama zasedanja Generalne skupštine UN.

Vučić s Lajčakom: Duboko sam zabrinut za bezbednost Srba na KiM!

Foto: Tanjug/Z.Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio je večeras specijalnog izaslanika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine, Miroslava Lajčaka, o situaciji na Kosovu i Metohiji. Izrazio je duboku zabrinutost zbog bezbednosnih rizika sa kojima se svakodnevno suočava srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji.

Vučić je takođe zatražio veće angažovanje EU kako bi se sačuvao mir i omogućilo srpskom narodu da ostane na svojim vekovnim ognjištima. Naglasio je da će Srbija učiniti sve diplomatske i političke napore da zaštiti svoj narod i svoju zemlju.

Ovaj razgovor između predsednika Srbije i specijalnog izaslanika EU odvijao se na marginama zasedanja Generalne skupštine UN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (62)

Loading
Simona

21.09.2023 23:04

Srpskom narodu na KiM je veoma teško i trpe veliku nepravdu, teror i maltretiranje od strane Kurtija kojem pod hitno mora da se stane na put! Vučić nikada neće odustati od svog naroda!

Ana

21.09.2023 23:09

Mnogo puta je Vučić pokazao da će uvek biti tu da pomogne i zaštiti naš narod na KiM

Ena

21.09.2023 23:13

Šta reći, kao u onoj pesmi - Hrabri mogu sve, a Vučić je pokazao neviđenu hrabrost. Valjda će još neko krenuti tim putem.

Nikola

21.09.2023 23:14

Biće bolje, doći će bolje vreme u smislu geopolitičkih promena... Nećemo se predati svakako.