"LJUDI, TO JE NASILJE"! Poslanici dela opozicije lupali o sto, vikali, sprečavali raspravu...! PRAVILI HAOS U SKUPŠTINI!

Autor:

Vesti

05.07.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o predlogu za glasanje o nepoverenja ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.

"LJUDI, TO JE NASILJE"! Poslanici dela opozicije lupali o sto, vikali, sprečavali raspravu...! PRAVILI HAOS U SKUPŠTINI!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Na početku sednice deo opozicije je udarao u klupe, držao transparente i vikao "napolje, napolje", kao i "ostavka, ostavka", a zbog buke poslanici koji su se javljali za reč to nisu mogli da učine.

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić pozvao ih je da omoguće drugim poslanicima da govore, ali je taj deo opozicije nastavio sa uzvikivanjem, u jednom trenutku su ustali sa mesta i okupili se oko poslanika SPS Vladimira Đukića koji je počeo da govori.

To što sada radite je fizičko nasilje, poručio je Orlić i pozvao poslanike dela opozicije da se vrate na svoja mesta i da ne prilaze klupama koje nisu njihove i da fizički ne ugrožavaju druge poslanike.

Orlić je pozvao šefove poslaničkih grupa na konsultacije i prekinuo sednicu.

Nakon konsultacija Skupština je nastavila rad, a sednici više ne prisustvuje ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović.

(Republika/B92)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Ana

05.07.2023 13:16

Pa, eto da li je normalno da se opozicija tako ponaša!? Prvo uopšte i ne dolaze, a i kad dođu u parlament samo neki haos prave. Bruka i sramota!

RR

05.07.2023 13:16

Opozicija je promoter nasilja svuda gde ih ima.

malapraksa

05.07.2023 13:17

Osladilo im se da divljaju po ulici pa sad kad su protesti propali, setili se da ima i skupština gde mogu da se još malo izduvaju

Daca

05.07.2023 13:17

Pa ovo je hit, opozicija se zali na nasilje, a upravo oni ga vrse i psihicko i fizicko.