NJIMA JE ODMOR ODAVNO POČEO! Bahatost poslanika bivšeg režima nema granica! Zelenović, Aleksić i ostali "lideri" ponovo nisu došli na sednicu Skupštine!

Autor:

Vesti

04.07.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupno 21 poslanik iz svih opozicionih grupa učestvovao je u davanju kvoruma od neophodnih 84. Dakle, 3/4 opozcionih poslanika nije došlo ili nije htelo da daje kvorum.

NJIMA JE ODMOR ODAVNO POČEO! Bahatost poslanika bivšeg režima nema granica! Zelenović, Aleksić i ostali "lideri" ponovo nisu došli na sednicu Skupštine!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Bahatost i arogancija poslanika bivšeg režima stvarno nema granica. Nije ih sramota što već nekoliko puta zbog njihovog zabušavanja nije bilo kvoruma za raspravu koju su samo tražili, već su rešili da se ne pojave ni danas na sednici Skupštine Srbije.

Ukupno 21 poslanik iz svih opozicionih  grupa učestvovao je u davanju kvoruma od neophodnih 84. Dakle, 3/4 opozcionih poslanika nije došlo ili nije htelo da daje kvorum.

Ponovo se nije pojavio Nebojša Zelenović, kog je postalo skoro nemoguće uopšte videti u Skupštini. Nije došao, ponovo, ni Miroslav Aleksić, koji je ovlašćeni predstavnik opozicije za ovu raspravu. Mada, nije došao ni Borislav Novaković, koji je jedini iz NS podržao Aleksica u nameri da preuzme tu stranku od Jeremića.

Takođe, ponovo nije bilo ni Marinike Tepić, Pavla Grbovića, Zorana Zečevića, Đorđa Miketića, Zorana Lutovca... Takođe, niko od poslanika Dveri nije učestvovao u kvorumu.

Njima je izgleda odmor uveliko počeo.

U Skupštini Srbije, inače, nastavljena sednica na kojoj je tema smena ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, ali lideri opozicije opet nisu prisutni u sali.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
Katarina

04.07.2023 11:37

Možda jos uvek ne znaju sta hoce.

Ana

04.07.2023 11:43

Opozicija nista nije ni radila sem sto su plasirali lazi.

Zorana

04.07.2023 11:43

Ovakve vesti više i nisu iznenađenje.

Markic

04.07.2023 11:43

Pa na maldivima su