IMA LI KRAJA NJIHOVOM LUDILU!? Miroslav Aleksić i N1 uveredili AUTISTIČNU DECU i njihove roditelje! Bojana Maljević: "Pa sram vas bilo"!

Autor:

Vesti

02.07.2023

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog autistične vlasti? Pa sram vas bilo, Aleksiću! A N1 ladno stavlja ovo u naslov! Imamo li nekog sa mozgom?, napisala je Bojana Maljević na Tviteru.

IMA LI KRAJA NJIHOVOM LUDILU!? Miroslav Aleksić i N1 uveredili AUTISTIČNU DECU i njihove roditelje! Bojana Maljević: "Pa sram vas bilo"!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić je tokom blokade međunarodnog auto-puta u Beogradu rekao da je razlog za blokiranje puta to „što se vlast ponaša autistično“.

Ova sramna izjava kojom je, želeći da uvredi vlast, zapravo izvređao decu s autizmom i njihove roditelje, zgrozila je javnost.

Prva se oglasila glumica Bojana Maljević, koja je kritikovala i Aleksića, ali i opozicione medije koji su njegove reči prenosili.

- Zbog autistične vlasti? Pa sram vas bilo, Aleksiću! A N1 ladno stavlja ovo u naslov! Imamo li nekog sa mozgom? - napisala je Bojana Maljević na Tviteru, a s njom se saglasio i veliki broj tviteraša.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Bojana Maljević

 

- Dobar dan, jeste li napisali izvinjenje? Ako niste: Izvinjavam se što sam iz neznanja o stvarnim karakteristikama osoba s autizmom uvredio tu ranjivu grupu i doprineo njenoj stigmatizaciji, pogrešno je poredeći s bahatom vlašću. Molim, i drugi put - napisala je juče Aleksiću izvesna Brankica.

Politički analitičar i marketinški stručnjak Nebojša Krstić mišljenja je da potpredsednik stranke Vuka Jeremića i opoziciona ikona zapravo uopšte ne shvata da je nešto loše rekao.

- Siguran sam da Aleksić nije shvatio zašto je reagovala Bojana Maljević. I šta je rekao loše. A nije shvatio ni bilo ko sa N1. Naime, Aleksić je uvredio mnoge majke autistične dece, a ne vlast - naveo je Krstić.

Narodna stranka, na čijem je čelu zvanično Vuk Jeremić, a neformalno Miroslav Aleksić, kako tvrde i sami funkcioneri partije poput Borislava Novakovića, u totalnom je rasulu već mesecima, o čemu je Alo! više puta pisao.

Vrhunac drame u toj partiji u kojoj je na delu borba za prevlast između Jeremića, koga podržava „starija garda“, i Aleksića, uz koga su mlađi članovi, bilo je to što je aktuelni šef partije, kako su juče objavili mediji, zamenio brave u stranačkoj centrali i sklonio partijski pečat.

(Republika/Alo)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
jona

02.07.2023 08:13

Aleksic da zna za sramotu ne bi se u politici ponasao kao razjaren bik.

Ур Нино сар Сербуле

02.07.2023 08:16

И после се чуде са тих медија што нису добили националну фреквенцију. Епа ево и зашто.

Bukvalno

02.07.2023 08:24

Šta drugo očekivati od jednog ponavljača

Ana

02.07.2023 08:24

Sramota kako se opozicija ponasa, ni deca im nisu sveta.