"DELFINI" TONU SVE DUBLJE! Srbija nemoćna protiv RUMUNIJE!

Autor:

Sport

02.07.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Uroša Stevanovića doživeli su ubedljiv poraz.

"DELFINI" TONU SVE DUBLJE! Srbija nemoćna protiv RUMUNIJE!

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije

Jasno je da je naša vaterpolo reprezentacija u krizi, ali su "delfini" još jednom uspeli negativno da iznenade čitavu Srbiju.

Izabranici Uroša Stevanovića doživeli su ubedljiv poraz od Rumunije (13:17) te će se u Svetskom kupu koji se održava u Los Anđelesu boriti za sedmo mesto i to sa Nemačkom koja je poražena od Grčke sa 19:6.

Rumuni su od starta pokazali da će iskoristiti manjak samopouzdanja naših reprezentativaca, koji su nestvarnim porazom od Amerike ostali bez polufinala, i prvu deonicu rešili su u svoju korist sa ubedljivih 7:4. U našem timu nije bilo Ubovića i Jakšića, a protivnik je to znao da iskoristi i već u drugoj četvrtini otišao je na nedostižnih 9:4.

Razliku koja je varirala od tri do četiri gola Rumuni su uspeli da očuvaju u preostalom delu susreta i tako na krilima Fulea koji je postigao pet golova, uz podršku Đorđeskua sa pogotkom manje se izborili za doigravanje za peto mesto. Sa druge strane, jedini raspoloženi vaterpolista u redovima Srbije bio je Radulović sa sedam golova.

Republika

Foto: Starsport

Marko Radulović

 

Dakle, "delfine" sada čeka meč za sedmo mesto protiv Nemačke, dok će Rumunija igrati sa Grčkom za petu poziciju.

Srbija - Rumunija 13:17 (4:7, 3:3, 4:3, 3:4)

Srbija: Mišović, Radulović 7, Rašović 1, Ranđelović 1, Lazić, Milojević, Drašović 1, Dimitrijević 1, Janković 2, Gavrilović, Vučinić, Martinović 1, Mitrović.

Rumunija: Tis, Nemtu 3, Lutesku, Fulea 5, Tepelus, Priotesa 2, Dinka, Antiša, Kolodrovši, Đorđesku 4, Judean 1, Vančik 2, Dragusin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading