MIJAILOVIĆ SVE DEMANTOVAO: "Sledi ŽALBA, izmirili smo sva dugovanja!"

Autor:

Sport

04.07.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan stav prvog čoveka crno-belih.

MIJAILOVIĆ SVE DEMANTOVAO: "Sledi ŽALBA, izmirili smo sva dugovanja!"

Foto: Starsport

U javnosti je odjeknula informacija da Partizan nije dobio dozvolu Košarkaške lige Srbije (KLS) za sledeću sezonu 2023/24 i da neće biti učesnik najjačeg košarkaškog takmičenja u našoj državi.

Pored crno-belih, potvrde nisu dobili ni kraljevačka Sloga, Novi Pazar, užička Sloboda i Radnički iz Kragujevca.

Kako se navodi, crno-beli su bez licence za narednu sezonu ostali zbog neučestvovanja u ovogodišnjem izdanju Superlige, kao i zbog neizmirenih obaveza prema KSS, odnosno RKS.

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Povodom ovih nagađanja, pozvali smo Ostoju Mijailovića, predsednika Partizana, koji je za "Republiku" istakao da će uslediti žalba i da dug ne postoji.

- Rok za izmirivanje obaveza KK Partizan prema KLS je prema dokumentu koji su nam poslali bio 11.07. i mi smo taj dug blagovremeno izmirili. Odakle ova odluka sada u javnosti, ne bih da nagađam, kao što ne bih da licitiram da li neko ima lošu nameru prema Partizanu. Mi smo i prošle sezone hteli da igramo KLS, ali je ona odbila da nam da dodatni rok za registraciju u trenutku dok smo bili na putu i igrali četvrtfinale Evrolige, gde smo predstavljali našu zemlju u najlepšem svetlu. Svakako, već su preduzeti koraci i žalba će biti upućena nadležnoj komisiji - rekao je Mijailović za naš portal.

Videćemo u narednim danima da li će do rešenja ovog problema doći i da li će "parni valjak", nakon dve sezone odsustva, ipak igrati i boriti se za titulu u domaćem prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading