NIŠTA OD TITULE: Partizan OSTAO bez licence!

Autor:

Sport

04.07.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalna vest za navijače crno-belih.

NIŠTA OD TITULE: Partizan OSTAO bez licence!

Foto: Starsport

Ledej, Lesor, Papapetru, Panter, Madar i Obradović

Košarkaški klub Partizan nije dobio dozvolu Košarkaške lige Srbije (KLS) za sledeću sezonu 2023/24, prenosi Sportski žurnal.

Pored njih, potvrde nisu dobili ni kraljevačka Sloga, Novi Pazar, užička Sloboda i Radnički iz Kragujevca.

Kako se navodi, crno-beli su bez licence za narednu sezonu ostali zbog neučestvovanja u ovogodišnjem izdanju Superlige, kao i zbog neizmirenih obaveza prema KSS, odnosno RKS.

Crno-beli su pre dve sezone odustali od takmičenja nakon poraza u finalu AdmiralBet ABA lige od Crvene zvezde Meridianbet, dok su ove iz takmičenja izostali zbog sopstvenog administrativnog propusta. Sada, postoji šansa da Partizan ne igra domaće prvenstvo i treću sezonu u nizu.

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Kod Slobode, Sloge, Pazaraca i Radničkog razlog su zaostala dugovanja prema igračima ili blokirani računi, dok "parni valjak" ima drugačije razloge.

Sa druge strane, dozvole za učešće u KLS su dobili Borac, Vojvodina, Dinamik Vršac, Crvena zvezda Meridianbet, Zdravlje, FMP, Mega, Zlatibor, Džoker, Metalac, Mladost, OKK Beograd, Spartak, Tamiš i Čačak 94.

Ipak, ovo ne znači kraj, jer Partizan, kao i ostali klubovi koji su kažnjeni, imaju pravo na žalbu, što će verovatno svi i uraditi, pa će se o ovom slučaju ponovo raspravljati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ljuba

04.07.2023 10:10

hVALA BOGU DA SE NEKO SETIO I DA KAZNI TE KLUBOVE PA MAKAR SE ZVAO I PARTIZAN. NIŠTA NE PLACAJU,A DOVODE IGRACE I DAJU IM MILIONSKE UGOVORE. DOSTA JE BILO.

Boki

04.07.2023 20:34

@Ljuba - Kurtijevi Srbi pokušavaju da uzmu licencu Partizanu.