KAPITEN RASPAMETIO NAVIJAČE! Panter PROGOVORIO o pojačanjima: Slukas? Bilo bi dobro, ali tu su još DVA STRAŠNA IGRAČA!

Autor:

Sport

04.07.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari ne bi imali ništa protiv da ih vide u Partizanu.

KAPITEN RASPAMETIO NAVIJAČE! Panter PROGOVORIO o pojačanjima: Slukas? Bilo bi dobro, ali tu su još DVA STRAŠNA IGRAČA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slave titulu u AdmiralBet ABA ligi

Košarkaški prelazni rok dugo nije bio ovako zanimljiv.

Klubovi iz dana u dan dovode, ali i puštaju igrače, a veoma je interesantno i u našoj zemlji gde su u prvom planu Partizan i Crvena zvezda Meridianbet.

Crno-beli su uspeli da zadrže dva veoma bitna igrača - Kevina Pantera i Zeka Ledeja, a kapiten Partizana se u razgovoru za "BasketNews" dotakao košarkaša koji mogu da dođu u klub. Prvi je bio - Kostas Slukas.

Bio bi nam potreban plej koji voli da igra za trenera, znate kakav je Željko. Hoću da kažem, ako ne možete da ispunite njegove zahteve, onda je teško. Možete da uradite ovo ili ono, ali odnos mora da postoji. Nije najjednostavniji za saradnju iz tog ugla. Morate da razumete da će vikati na vas, da će vas pritiskati, da hoće da budete bolji. Treba nam neko ko je takav, Slukas jeste jedan od njih. To bi bilo dobro - rekao je Panter, pa dodao još jedno ime:

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 

- Darijus Tompson je tu, nisam siguran kakva je njegova situacija.

Nema sumnje da bi grobari voleli da vide ova dva košarkaša u crno-belom dresu, a Erik Mekolum, košarkaš Karšijake koji je sa Panterom gostovao u podkastu koji je napravio "BasketNews" preporučio je crno-belima još jedno ime.

Volim Slukasa, on i Kevin bi se odlično snašli, može da pogodi i za tri, poznaje Željka odlično, njegove zahteve. Idealan je izbor. Verovatno je skup, Kevin i Zek su uzeli dosta novca. Moraće možda da nađu drugu opciju - nasmejao je sve Mekolum, pa otkrio za koga on smatra da bi se snašao u Partizanu:

- Imam jednu opciju za Partizan. Igrao je u Evrokupu, Džerijan Grent. Jak je, može da igra u 'pik en rolu', bio je vođa Turk Telekoma, zbog njega su bili uspešni. Njegova braća su uspešna u NBA ligi, baš sam impresioniran. Danteovim odlaskom treba im neko takav, bez Lesora neće biti toliko opcija za drugi napad. Treba im neko ko može da igra na takav način i baš me impresionirao.

Sa njim se složio i Panter:

- To je dobar predlog, dobar si. Gledao sam ga ranije, imao je dobru godinu - zaključio je kapiten Partizana.

Da li će čelnici šampiona AdmiralBet ABA lige poslušati savete Pantera i Mekoluma ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Prčilovići

04.07.2023 14:28

A odakle novci moji sinovci? Ostoja napravio hacijendu i kupio celu banju Trepču, a od čijih para. E moji likovi, oni jade fondove zarad lične koristi, bole njih i za klub i za narod.....