KLUB DEMANTOVAO, ALI GROBARI SE NADAJU: Željko ipak DOBIJA pakleno pojačanje? Sve je bliži PROMENI dresa!

Autor:

Sport

04.07.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada ne uspeva da dogovori produžetak saradnje, te nije isključeno da će promeniti sredinu.

KLUB DEMANTOVAO, ALI GROBARI SE NADAJU: Željko ipak DOBIJA pakleno pojačanje? Sve je bliži PROMENI dresa!

Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Ovo leto već sada donosi nam nikad zanimljiviji prelazni rok.

Puno je dolazaka i odlazaka u svim klubovima Evrolige, a kada je Srbija u pitanju, naravno, najaktivniji su večiti rivali.

Dok je Crvena zvezda Meridianbet u fazi potpune rekonstrukcije tima, Partizan je uspeo da zadrži neke od nosilaca igre poput Kevina Pantera i Zeka Ledeja, te sada juri još neka pojačanja sa kojima će krenuti u lov na odbranu titule u AdmiralBet ABA ligi, ali i fajnal-for Evrolige.

Na meti crno-belih nalaze se mnogi kvalitetni košarkaši, a navodno je blizu Beograda bio i Kostas Slukas. Klub je demantovao da će iskusni grčki plejmejker stići u Partizan i istakli su čelnici crno-belih da nisu poslali ponudu Olimpijakosu, ali među grobarima tinja nada da će Željko Obradović ipak dobiti pakleno pojačanje.

Republika

Foto: Starsport

Kostas Slukas i Željko Obradović

 

Naime, Kostas Slukas je sve bliži promeni dresa jer prva runda pregovora oko produžetka ugovora sa Olimpijakosom nije uspela, te je Grk blizu odlaska.

Ipak, imaće tim iz Pireja još jednu šansu, a navijače Partizana može da brine što su u trci za Slukasov potpis i velikani poput Reala iz Madrida i Barselone.

Šta će se desiti sa iskusnim plejom, koji je u sezoni za nama u  Evroligi beležio 11 poena i 5.6 asistencija po utakmici, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading