JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE JUČERAŠNJI SKUP BIO POLITIČKI! Milivojević potvrdio da je sve bila organizacija opozicije, a onda ga je Tviter zajednica RAZAPELA: Opozicija nema nikakav plan!

Autor:

Vesti

09.05.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan nakon što je prošla trodnevna žalost u Srbiji zbog tragedije koja se dogodila 3. maja, predstavnici jednog dela opozicije okupili su se ispred Skupštine na protestu političkih partija.

JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE JUČERAŠNJI SKUP BIO POLITIČKI! Milivojević potvrdio da je sve bila organizacija opozicije, a onda ga je Tviter zajednica RAZAPELA: Opozicija nema nikakav plan!

Foto: Republika.rs

Iako je deo opozicije, koji je juče od 18 sati mitingovao u centru Beograda, protest najavio kao reakciju na dve tragedije koje su zadesile Srbiju, u nekoliko navrata je bilo i više nego jasno da je cilj ovog protesta isključivo lična promocija i promocija partija koje predstavljaju.

Pokušavajući da poture "plemenite" ciljeve, udarajući na ono gde su ljudi "najtanji" a to je ljudska patnja i tragedija u kojoj su prvenstveno stradala deca i mladi u dva masakra na Vračaru i u Mladenovcu, pravi organizatori protesta su sve vreme negirali da je skup politički, a onda se videlo da su upravo transparent "Srbija protiv nasilja" nosili samo političari.

Budući da su i na Tviteru pokušali da "proguraju" svoj spin, čudno je da se ipak jednom od njih "omaklo" kako je ovaj skup ipak politički, zbog čega ga je posle razapela Tviter zajednica.

 

 

- Ogroman broj građana odazvao se pozivu opozicionih stranaka - napisao je Srđan Milivojević, poslanik Demokratske stranke na svom Tviter profilu.

- Ufff kakav faul. Briši ovo Srđane...

- Opozicija je umrla. Opozicija se bavi raspravom i svadjom medjusobno i u sopstvenim redovima. Nemate nikakav plan. Uradite nešto!

-  Milivojeviću bolje obriši twitt kotraproduktivan je za opoziciju

- Da sam znala da je opozicioni skup, ne bih došla

Bili su samo neki od negativnih komentara ispod Milivojevićeve objave na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (89)

Loading
Jela

09.05.2023 11:20

Prljava opozicija ne prihvata poraz na izborima i pokušava da sruši legitimno izabranu vlast uz pomoć nasilja i haosa na ulicama,sramno i jadno

Jela

09.05.2023 11:21

Licemerna opizicija koristi svaku priliku,čak i ove tragedije koje su nas zadesile,kako bi zaradili po koji politički poen.

Tijana

09.05.2023 11:22

Ma opozicija ne zna ni za red ni za postovanje stradale dece vec u danima zalosti se bave politikom i skupljnjem politickih poema, sramota.

Jela

09.05.2023 11:22

Evidentno je da se sve svelo na rusenje Vucica ali dok je narod uz Vucica nece se to desiti.