SINIŠA MALI NAKON JEZIVIH PRETNJI VUČIĆU: Nasilnici rađaju mržnju na koju ne pristajemo, nećemo dozvoliti sejanje straha!

Autor:

Vesti

08.05.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mali reagovao je na monstruozne pretnje Milovana Brkića koje je u ime "građanske opozicije" uputio Aleksandru Vučiću.

SINIŠA MALI NAKON JEZIVIH PRETNJI VUČIĆU: Nasilnici rađaju mržnju na koju ne pristajemo, nećemo dozvoliti sejanje straha!

Foto: instagram.com/printscreen

I danas se nastavila ustaljena praksa pretnji predsedniku Aleksandru Vučiću, i to kroz monstruozne izjave koje su stigle u ime “građanske opozicije”!, ističe Mali.

- Jel to ono zaustavljanje nasilja koje opozicija pokušava da podvali našem narodu? Neće vam proći! Nasilje radja nasilje, nasilnici radjaju mržnju na koju ne pristajemo. Jer, iz prevelike boli svih ovih dana može se roditi samo ljubav potrebna da se ona ublaži. Srbija će se svim svojim snagama izboriti sa strašnim tragedijama koje su nam se desile, Srbija je tu za njene gradjane kojima je potrebna pomoć i Srbija je ta koja će osuditi svaki pokušaj serviranja nasilja kao odgovora na bilo šta. Zajedno smo u ovom bolu, saosećamo sa porodicama postradalih, ali nećemo dozvoliti sejanje straha i mržnje, niti bilo kakvo novo nasilje. Srbija je tome rekla ne! Javne pretnje smrću predsedniku naše države nisu borba protiv nasilja. Uz Vas smo predsedniče i uz naš narod! - naglasio je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kosta

08.05.2023 20:48

Država da reaguje nema prelaska preko ovih pretnji.

Markic

08.05.2023 20:57

Mrznja stvara mrznju, agresija stvara zlo

Tanja

08.05.2023 21:07

Svi jasno vidimo da su protesti politički i da opozija koristi situaciju u zemlji da bi osvojila jeftine političke poene

Mila89

09.05.2023 07:50

Opozicija samo nasilje i poznaje.