ALEKSANDAR MIRKOVIĆ: Ove pretnje nas neće uplašiti

Autor:

Vesti

08.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije skandalozne pretnje i uvrede od strane opozicionog lidera i ideologa Milovana Brkića, za svaku su osudu i iziskuju hitnu reakciju nadležnih institucija, naveo je Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe u Skupštini grada i narodni poslanik.

ALEKSANDAR MIRKOVIĆ: Ove pretnje nas neće uplašiti

Foto: ST/N. MANDIĆ

Zloupotrebljavajući tragediju koja je celu zemlju zavila u crno, više puta dokazani nasilnici su organizovali protest sa kojeg, gle čuda, pozivaju na ubistvo i nasilje.

Kako kaže, dok šetaju iza parole "stop nasilju u Srbiji" pozivaju mlade da uzmu puške, uđu u Predsedništvo i otkinu glavu Aleksandru Vučiću. Sve to je propraćeno psovkama i uvredama na račun Angeline Vučić, majke predsednika, sa bolesnom mržnjom i psihopatskim pogledom u očima od kojih se svako normalan zgrozi.

Pitanje koje se samo nameće je, šta ljudi sada misle o organizatorima protesta koji sami šalju i upućuju ovako jezive pretnje i poruke, a navodno se bore i žele mir u našoj zemlji?

Reči Milovana Brkića su jedina politika opozicije i najbolji dokaz ko u našoj zemlji poziva, želi i vrši nasilje.

Ove pretnje nas neće uplašiti i nastavićemo da sledeći odgovornu politiku Aleksandra Vučića radimo još više za Beograd, našu Srbiju, a nadležne institucije neka se pozabave ovakvim pojavama jer tako nešto ja apsolutno nedopustivo, zaključuje on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading