ĆUTA SUFLIRAO DA "NASTAVNICA" NE POGREŠI: Poturili aktivistkinju da govori na protestu, Jovanović sve vreme šapćući dobacivao

Autor:

Vesti

08.05.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćuta na specijalnom zadatku.

ĆUTA SUFLIRAO DA "NASTAVNICA" NE POGREŠI: Poturili aktivistkinju da govori na protestu, Jovanović sve vreme šapćući dobacivao

Foto: ataimages

Na danas organizovnom protestu u Beogradu, iako je u pozivima opozicija obećala da neće biti političkih govora, obratila se Marina Vidojević, članica "Ne davimo Beograd" koja je bila i na listi za Beogradske izbore.

Ona je predstavljena kao nastavnica, što po svemu sudeći jeste aktivnost koju obavlja u slobodno vreme, jer su prosvetni radnici odbili da danas izađu na ulici.

Ono što je zapalo za oko svima kojima su danas bili na protestu jeste da je Aleksandar Jovanović Ćuta bio zadužen da pomogne mlađoj političkoj koleginici, suflirajući joj sve vreme tokom obraćanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Markic

08.05.2023 20:58

Narod je u par minuta sve video I sve I'm je biko jasno

ZAvram

08.05.2023 23:04

Овакви да воде Србију? Никад!