TRAŽIMO HITNU REAKCIJU NADLEŽNIH ORGANA PROTIV MILOVANA BRKIĆA! Branislav Malović osudio poziv na ubistvo predsednika Vučića

Autor:

Vesti

08.05.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji protest opozicije pod nazivom “protiv nasilja” pretvorio se upravo u ono što se očekivalo a to je poziv na nasilje i ubistvo Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, smatra Branislav Malović, član Predsedništva SNS.

TRAŽIMO HITNU REAKCIJU NADLEŽNIH ORGANA PROTIV MILOVANA BRKIĆA! Branislav Malović osudio poziv na ubistvo predsednika Vučića

Foto: Privatna arhiva

- Tražimo hitnu reakciju nadležnih organa protiv Milovana Brkića zbog javnog poziva na nasilje gde u prvi plan ističe da to treba mladi da učine čime je poslao jasnu poruku da je u Srbiji po njihovoj meri sasvim normalno ubijati ljude i za to angažovati mlade. Na današnji dan kada cela Srbija saoseća sa porodicama žrtava ovo je u najmanju ruku za hitnu reakciju policije i tužilaštva ako ne i za neku vrstu hitnog medicinskog zbrinjavanja - naglasio je on.

Milovan Brkić je slika i prilika onih koji su organizovali današnji protest i on je samo izgovorio ono što oni misle ali i razotkrio ciljeve njihove ubilačke politike. Srami vas se Srbija danas, zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milja

08.05.2023 20:10

Da je kakve pravde svi bi oni odgovarali kao i mi obični smrtnici

Milos

08.05.2023 20:11

Ako neko posle ovoga moze da glasa za opoziciju slobodno to neka ucini, meni su se zgadili.

Sanja

08.05.2023 20:28

Brkić je ludak koji poziva na ubistvo Vučića a da ne pričamo o tome što nema nimalo saosećanja za žrtve tragedije.

Marko

08.05.2023 20:31

Nadležni organi neka reaguju, jos jedan dokaz da je protest organizovan protiv Vucica i Srbije a ne protiv nasilja.