"AKO JE NEKO OČEKIVAO VIŠE OD POZIVA NA OTKIDANJE GLAVE VUČIĆU...!" Vladimir Orlić o skupu opozicije i sumanutim pretnjama smrću predsedniku!

Autor:

Vesti

08.05.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milovan Brkić, jedan od lidera građanske opozicije, pozvao je na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na protestima za koje su pričali da su protiv nasilja, a to je komentarisala i Vladimir Orlić, predsednik Skupštine Srbije.

"AKO JE NEKO OČEKIVAO VIŠE OD POZIVA NA OTKIDANJE GLAVE VUČIĆU...!" Vladimir Orlić o skupu opozicije i sumanutim pretnjama smrću predsedniku!

Foto: Printscreen

- Tek za slučaj da je bilo ko očekivao da je uopšte bilo moguće čuti i videti danas nešto sem novog poziva na puške i otkidanje glave Vučiću - nije ni  bilo moguće. Ne, kad organizuju ovi i ovakvi: složni u pozivu na ubistvo, širenju mržnje, rušenju države i prizivanju nesreće za narod - napisao je Vladimir Orlić i dodao:

 

 

- I nema razlike: između organizatora koji je javno pozivao na ubistvo Vučićevog sina, sumanutog Milovana Brkića što puške priziva i na današnjem skupu, urednika prenosa koji je pozivao na ubistvo na Sretenje.. i ovih drugih, što su u danu najgore tragedije krenuli svi u - napad na istu metu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Bojanic

08.05.2023 20:06

Samo ovako se nesto moglo ocekivati od njih. Nista drugo.

Ana

08.05.2023 20:06

Zaista za svaku osudu je ovaj protest opozicije! Treba da ih bude sramota jer samo još više pospešuju bol porodicama nastradalih!

Ana

08.05.2023 20:06

Užas! Kakvih monstruma ima!

Jasna

08.05.2023 20:06

Pretnje, koje se sutra mogu obestiniti u kojoj opozicionari u protestu pozivaju na otkida je glave Vučicu su zastrašujuće.