SKANDAL! MILOVAN BRKIĆ PSUJE VUČIĆU MAJKU I PRETI UBISTVOM! Pogledajte kako glavni i odgovorni "Tabloida" protestuje protiv nasilja! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.05.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo opozicije navodno protestuje protiv nasilja u centru Beograda, ali zato Milovan Brkić, glavni i odgovorni urednik "Tabloida" od nasilja ne preže ni na ovom skupu.

SKANDAL! MILOVAN BRKIĆ PSUJE VUČIĆU MAJKU I PRETI UBISTVOM! Pogledajte kako glavni i odgovorni "Tabloida" protestuje protiv nasilja! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Naime, on nije mogao da se uzdrži ni na ovom okupljanju da ostane dostojanstven i ne pomene Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Ovaj put obrušio se tako agresivno na predsednika države da mu je jasno i glasno opsovao majku.

 

Milovan Brkić je ranije pretio ne samo Vučiću, već i Vučićevoj deci.

 

Kazao je da je važno da niko od članova Vučićeve porodice ne pobegne, a zatim nabrojao imena predsednikove dece.

- Ako pobegnu, moramo ih tražiti, poslati ljude da ih nađu, da ih privedu zakonu. Da budu kažnjeni - rekao je Brkić o predsednikovoj deci.

Danas je na ovom sramnom protestu psovao Angelinu Vučić, majku Aleksandra Vučića.

- Moraće klinci da puškama reše sudbinu Srbije, desiće se to što mora. Treba da Vučiću da otkinemo glavu. Mamu ti je*em Angelinu - rekao je Milovan Brkić.

I ovo je još jedan dokaz da današnji skup nema nikakve veze sa tragedijama koje su zadesile Srbiju, iako ga je opozicija najavila kao protest protiv nasilja, već da ima isključivo poltičku konotaciju.

Glavni na ovom skupu su upravo političari, a i glavna govornica im je Marina Vidojević, koju su predstavili kao nastavnicu, a ona je zapravo aktivistkinja pokreta "KRENI PROMENI"!

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (121)

Loading
Penzioner

08.05.2023 19:03

HAPSITE OVU BITANGU I KRME !!!! ODMAH !!!!

Joca

08.05.2023 19:04

E ovo je psihicko maltretiranje!! Sramota stvarno ! Valjd ste na proteste da bi se pojacala bezbednost a ne da pljujete Vucica

Vesna

08.05.2023 19:04

Gde je policija sad? Ovo su otvorene pretnje, Brkić pravac u zatvor.

Ana

08.05.2023 19:05

Koja sramota, dno dna!