IVANOVIĆ BESAN UPRKOS TRIJUMFU: Zvezda ovo ne sme da ponavlja!

Autor:

Sport

08.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Malog Kalemegdana se plasirao u polufinale AdmiralBet ABA lige.

IVANOVIĆ BESAN UPRKOS TRIJUMFU: Zvezda ovo ne sme da ponavlja!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović razgovarao je sa novinarima nakon pobede nad Zadrom u četvtfinalnoj seriji AdmiralBet ABA lige (više o tome pročitajte OVDE).

- Prvo čestitam svojim igračima, jer smo ušli u polufinale. Odigrali smo jednu vrlo ozbiljnu utakmicu, Zadar je igrao odlično. Hteli smo da odigramo zaista maksimalno večeras. Imali smo perioda dobre i loše igre, najviše ono što ne sme da se ponavlja, to je popuštanje i relaksacija, naročito u odbrani. Dešava se da se promaši otvoren šut, ali ne sme da se dešava da se ne igra odbrana. Čak 17 ofanzivnih skokova Zadra, to govori kako smo mi zatvorili naš prostor. Zadar je iskusna ekipa, hteli su da igraju agresivno, ukrali su tri-četiri lopte i ušli su u rezultat. Kada se jednom uđe u to, onda je teško igrati. Čestitke momcima koji su uspeli da se vrate u ritam sa početka utakmice - rekao je Duško Ivanović.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde pobedili su Zadar rezultatom 74:63 u drugom meču prve runde plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Klub sa Malog Kalemegdana je tako slavio sa 2:0 u pobedama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading