ZVEZDA GAZILA HRVATE, PA NEOČEKIVANO STALA! Domaćin STRAŠNOM serijom uhvatio PRIKLJUČAK! Drama u Zadru!

Autor:

Sport

08.05.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde igraju drugi meč plej-ofa AdmiralBet ABA lige u Zadru.

ZVEZDA GAZILA HRVATE, PA NEOČEKIVANO STALA! Domaćin STRAŠNOM serijom uhvatio PRIKLJUČAK! Drama u Zadru!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Zadar

Izabranici Duška Ivanovića vode na poluvremenu susreta sa Zadranima rezultatom 35:33, iako su tokom većeg dela imali ubedljivo vođstvo.

Crveno-beli su sjajno otvorili utakmicu i serijom 7:0 stigli do osetnije prednosti, koju su zadržali do odlaska na prvu pauzu (19:12).

Pretio je debakl Hrvatima, pošto je Crvena zvezda u 12. minutu ostvarila maksimalnih 12 koševa viška (26:12) i izgledalo je da se domaćinu smeši rezultatska katastrofa.

Usledio je, potom, neočekivani pad u igri srpskog i reagionalnog šampiona, što je Zadar iskoristio i postepeno smanjivao zaostatak, da bi u poslednjem minutu prvog poluvremena stigao i do vođstva od 33:30.

Foto: Starsport

 

Serijom 13:0, hrvatska ekipa je u potpunosti uhvatila priključak i na poluvreme otišla sa pristojna dva poena minusa, te se u nastavku meča očekuje žestoka borba.

Treba, ipak, očekivati da će Ivanovićeva četa u nastavku meča ponovo zaigrati na prepoznatljivom nivou, u kome je i započela drugi duel plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading