PONOŠ POSTAO GENERAL SA HRVATSKOM PUTOVNICOM! Brnabić razmontirala opoziciju: Albanski teroristi pušteni iz zatvora u vreme Vojislava Koštunice

Autor:

Vesti

04.03.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostuje na televiziji Pink gde govori o svim aktuelnim temama za Srbiju.

PONOŠ POSTAO GENERAL SA HRVATSKOM PUTOVNICOM! Brnabić razmontirala opoziciju: Albanski teroristi pušteni iz zatvora u vreme Vojislava Koštunice

Foto: Printscreen/TV Pink

- Albanski teroristi pušteni su iz zatvora u vreme Vojislava Koštunice, DSS-a, DOS-a, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i Zdravka Ponoša, koji je tada bio mali šraf u vojsci pa je postao general, sa hrvatskom putovnicom - rekla je premijerka gostujući na TV Pink.

 

Republika

Foto: Printscreen/TV Pink

Ana Brnabić

 

Ona je naglasila da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sutra rođendan, a on se trenutno penje u avion, putuje u Katar, gde ima sastanke, gde se bori za investicije, kapital, od čega će svi građani imati dobiti.

Treba da se zapitamo, kada sumiramo ovu nedelju, ko bi to tako radio? Bez obzira na sve optužbe, podmetanja, borbu... Čovek je za nas u Srbiji izborio dodatno vreme mira, stabilnosti. On ide u katar, sutra su sastanci... Bez obzira na rođendan... nastavljamo dalje. Ove nedelje su do sada kulminirali napada na Aleksnadra Vučića. Najbrutalniji napadi, laži. Pred Srbijom je bio jedan težak sastanak, tajkunski mediji i politička opozicija učinili su sve što su mogli, sve što je u njihovoj moć da otežaju položaj Srbije. To što oni žele da oslabe Vučića na pitanju KiM, treba da znaju da je to slabljenje Srbije - rekla je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (247)

Loading
Branislav

04.03.2023 10:16

To je moglo samo kod Tadića.

Maja

04.03.2023 17:31

@Branislav - Tadić je obična prodana duša.

caca

04.03.2023 10:16

Ta vlast je uništila Srbiju,i dokazali su da izdajnici svoje zemlje i svoga naroda!

Sofija

04.03.2023 17:32

@caca - Sreća pa više nisu na vlasti inače bi od Srbije ostao samo Beogradski pašaluk.