UNIŠTILA JE BIVŠEM DEČKU AUTO, A SADA OTKRILA DA LI JOJ JE TAJ ODNOS OSTAVIO TRAUME: Ljupka Stević otkrila i da li je neko osvojio njeno srce!

Autor:

Zabava

04.03.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznata pevačica Ljupka Stević progovorila o ljubavi i o ogromnom skandalu kada je totalno izgubila kontrolu i bivšem partneru demolirala automobil!

UNIŠTILA JE BIVŠEM DEČKU AUTO, A SADA OTKRILA DA LI JOJ JE TAJ ODNOS OSTAVIO TRAUME: Ljupka Stević otkrila i da li je neko osvojio njeno srce!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Ljupka Stević ne priča često o svom privatnom životu, a sada je otkrila da li je njeno srce zauzeto.

-  Ne treba ništa juriti. Kada se pronađe partner to je u redu, ali moj život je tako organizovan da smatram da bi mi partner u ovom trenutku samo remetio mir i organizaciju. Pustila sam stvari da teku svojim tokom. Ljubav ne može da se juri, mora da se desi. Jednostavno upoznaš nekoga ko ti privuče pažnju. Zapravo ja sam sada sasvim zadovoljna svojim životom bez obzira na to da li imam partenra ili ne – rekla je pevačica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ljupka Stević

Ljupka je istakla da li je situacija sa bivšim momkom, zbog koga je bila u epicentru dešavanja, ostavila neke posledice i traume na nju.

Znam da to nije neobično i da se često dešava, ali ja sam jedna veoma jaka žena. Na mene to prosto nije moglo da utiče do te mere da ostavi neke traume - istakla je pevačica.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Ljupka Stević

Ljupka je potom otkrila da li i dalje ima veru u ljubav.

- Kome verovati u današnje vreme? Stvari su se nekako prosto izobličile. Normalo je da imam prijatelje kojima apsolutno verujem. Naravno, biće tu i partner jednog dana kome ću moći da verujem ali sada sam starij, nemam više dvadeset godina – objasnila je Ljupka u emisiji "Grand Magazin".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading