ŽENSKO JE, NE MOGU JA DA PRESVLAČIM BEBU I PEREM SUDOVE: Šok izjava srpskog influensera RAZLJUTILA javnost! Da li je moguće da je ovo rekao?

Autor:

Zabava

03.03.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski influenser i pevač, Dragomir Despić, poznat po kontraverznom ponašanju, izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što se na tik toku pojavio isečak iz jedne emisije u kojoj je gostovao.

ŽENSKO JE, NE MOGU JA DA PRESVLAČIM BEBU I PEREM SUDOVE: Šok izjava srpskog influensera RAZLJUTILA javnost! Da li je moguće da je ovo rekao?

Foto: PrintscreenInstagram

Naime, u delu emisije gde je pričao o porodičnim odnosima, naveo je kako su pranje sudova, kao i presvlačenje deteta, ženska stvar. Međutim, najveću pažnju i bes korisnika, izazvao je deo gostovanja u kojem govori kako muškarac, ponekad mora da "vaspita i ženu i dete".

-Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno - šokirao je.

Tada ga je prekinuo voditelj, pitajući da li misli na dete ili na ženu.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Dragomir Despić

 

- Čekaj, čekaj, dete ili ženu? - glasilo je pitnaje.

Tu je kratko odgovorio da misli na oboje.

- I dete i ženu, bajo - rekao je on, nakon čega je snimak sa tik toka završen.

Ispod snimka korisnici Tik toka su izrazili svoje negodovanje ovim stavom Despića.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Dragomir Despić influenser

 

"Žene i čupaju obrve, to možeš", "No comment, a znao si da ga napraviš! Pi", "Tuga", "Današnji mamini sinovi", "Novi Edrju Tejt", "On da vaspita", "Zatucanost" samo su bili neki od komentara u kojima su korisnici izrazili svoj bes ovakvim stavom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading