LJUPKA STEVIĆ ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE! Pevačica uplašena: Brine se da da će OSTATI SAMA, a želi da rodi dete!

Autor:

Zabava

22.02.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević se detaljno raspitala i tako našla jednu privatnu kliniku u Beogradu gde je zamrzla jajne ćelije.

LJUPKA STEVIĆ ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE! Pevačica uplašena: Brine se da da će OSTATI SAMA, a želi da rodi dete!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ljupka Stević

Ljupka Stević nakon što je na skandalozan način prekinula dugu vezu sa generalom Simićem nikako ne može da nađe novog dečka. Kako se saznaje, pevačica ovog leta puni 38 godina i već je hvata panika kada je reč o biološom satu koji otkucava. Kako se nije ostvarila kao majka, ona je rešila da sebi osigura šansu da u budućnosti oseti čari majčinstva.

Naime, Ljupka se detaljno raspitala i tako našla jednu privatnu kliniku u Beogradu gde je zamrzla jajne ćelije. Predviđeno je da se sačuva pet do šest jajnih ćelija kako bi jednoga dana oplodnja bila uspešna. Stevićeva se ipak nada da će naći muškarca sa kojim će prirodnim putem ostati u drugom stanju, ali joj zamrzavanje pruža dodatnu sigurnost da će ostvariti u ulozi majke.

- Ljupka mnogo voli decu i mašta o tome da postane majka. Ako za koju godinu ne nađe adekvatnog partnera sa kojim će stvarati porodicu, onda će joj zamrznute jajne ćelije i te kako dobro doći. Rekla mi je da hoće da mirno spava i bude sigurna da će da se ostvari kao majka, zato je rešila to da uradi i dobila je podršku svih - ističe izvor blizak pevačici za Star.

Republika

Foto: E Stock

Ljupka Stević zamrzla jajne ćelije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Željko

23.02.2023 20:52

Oplodjene?

Ja

24.02.2023 18:51

@Željko - Ja, ja, ja.