ĐORĐE DAVID POLJUBIO KOLEGINICU NASRED BINE! Pevačica vrištala nakon rokerovog šok poteza, publika gledala SA NEVERICOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.02.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David nakon održanog koncerta u Crnoj Gori, poljubio je u usta pevačicu Ivanu Peters.

ĐORĐE DAVID POLJUBIO KOLEGINICU NASRED BINE! Pevačica vrištala nakon rokerovog šok poteza, publika gledala SA NEVERICOM! (VIDEO)

Foto: instagram.com/djordje_david

Pevač Đorđe David šokirao je celokupnu javnost, a pogotovo pristune na koncertu na Crnogorskom primorju, kada je iznenada poljubio koleginicu Ivanu Peters na bini.

Naime, urnebesni snimak je mnoge nasmejao, a na njemu se vidi kako nakon nastupa, dok su bili na bini, Đorđe ničim izazvan ljubi pevačicu u usta. Prizor je šokirao okupljene, a pogotovo Ivanu, koja je vrisnula kao i publika, a zatim se nasmejala.

Kad voliš nečije pevanje do neba i nazad. I uživaš sa nekim na sceni - napisao je on ispod objave, a postavlja se pitanje kako će reagovati pevačeva partnerka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading