BRNABIĆ ODGOVORILA "GENIJALCU" ALEKSIĆU: Napadaju Vučića, a on i dalje bije bitku za KiM koju su oni PREDALI!

Autor:

Vesti

28.02.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Aleksić, poslanik Narodne skupštine, politički nekorektno, pre svega, napao je predsednika na društvenoj mreži Twitter.

BRNABIĆ ODGOVORILA "GENIJALCU" ALEKSIĆU: Napadaju Vučića, a on i dalje bije bitku za KiM koju su oni PREDALI!

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se preko svog Twitter naloga i poslala jasnu poruku svima koji blate predsednika Vučića koji se bori svim silama za svoju zemlju.

Miroslav Aleksić, poslanik Narodne skupštine, politički nekorektno, pre svega, napao je predsednika na društvenoj mreži Twitter, pozivajući se na Ustav, ali i na Jevanđelje:

- Od sinoć je kristalno jasno zašto Vučić nije hteo da Skupština usvoji rezoluciju koja bi podrazumevala da nema priznanja KiM i članstva u UN! Sve je prihvatio,sada aneks po aneks do konačne realizacije ovog sporazuma. Šta bi tek bilo da se nije zakleo na Ustavu i Jevandjelju - poručio je Aleksić, poznat kao "dvojkaš" kada je reč o ocenama u školi.

Premijerka je odgovorila na brutalne uvrede opozicije upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a sve u nameri da se svaki njegov potez ponizi i omalovaži.

- Zaista treba imati ogromnu dozu političke korektnosti i vaspitanja da se pristojno odgovori na beskonačne, bezgranične gluposti opozicije koja ne može da se pomiri sa tim da Vučić i dalje bije bitku za KiM koju su oni predali još 2004/8/10/11., a on se ne predaje - navela je premijerka Brnabić.

Odmah zatim usledio je i sledeći odgovor upućen opoziciji:

Vučić nije hteo da Skupština usvoji rezoluciju koja bi podrazumevala da nema priznanja KiM?!? Pa Ustav kaže da je KiM sastavni deo teritorije Srbije! Pa valjda Ustav ima veću težinu od nekakve rezolucije, druže dragi? Nego, samo nešto da kažete, da zabašurite sve vaše laži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (16)

Loading
Jova

28.02.2023 14:31

Napadaju predsednika Vučića oni koji ništa nisu uradili korisno za Srbiju.

Sasa

28.02.2023 14:33

Vucic se jasnoi glasno bori za KiM i tako ce biti dok je na vlasti.

Jana

28.02.2023 14:34

KiM ostaje nase dok je Vucic na vlasti i nasi gradjani u vezi toga nema sta da brinu.

Marijana

28.02.2023 14:39

Vucic sada ispravlja njihove greske.