BUJKETOVA OSVETA! Uhvaćen u gigantskoj aferi - pa emitovao antidržavni Dnevnik: SKANDAL NA RTS!

Autor:

Vesti

25.02.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni medijski servis, na čijem čelu je Dragan Bujošević, ponovo je u centru skandala!

BUJKETOVA OSVETA! Uhvaćen u gigantskoj aferi - pa emitovao antidržavni Dnevnik: SKANDAL NA RTS!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Printscreen

Tek što se javnost u Srbiji upoznala sa bahatim trošenjem novca na javnom servisu, često i za nepostojeće emisije, RTS je uspeo da privuče pažnju i svojom centralnom informativnom emisijom - Dnevnikom.

 

 

Naime, na RTS je emitovan prilog o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i takozvanog kosovskog premijera Aljbina Kurtija zakazanom za 27. februar u Briselu, a ono što je odmah upalo u oči je izjednačavanje prihvatanja nemačko-francuskog plana sa priznanjem Kosova.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

 

I to, ni manje ni više, nego na osnovu tvrdnji neimenovanog izvora iz Brisela(?!). 

- Sastanak Vučića i Kurtija je prvi koji se fokusira na evropski predlog o normalizaciji odnosa koji je de fakto priznanje Kosova. Zajednica srpskih opština je deo tog predloga. To je odavno preuzeta obaveza i mora da bude ispunjena, a ne uslovljavana. Prihvatanje predloga je prihvatanje i Zajednice srpskih opština i mora da bude rešavano kao prioritet - navodi se na RTS.

Imajući u vidu razmere afere o nenamenskom trošenju novca na javnom servisu, o čemu je Republika prva pisala, ovakvo prenošenje "neimenovanih izvora" i njihovih stavova teško da se može se drugačije nego kao Bujoševića osveta zbog afere čiji je glavni akter, a dnevnik koji je emitovan ne može imati drugi epitet nego antidržavni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Rade

25.02.2023 15:02

Zašto on nije u Zabelu, šta se čeka 😎😎😎🤑🤑🤑😎😎😎

Branka Met

25.02.2023 15:08

Sve ima svoje granice, ali bezobrazluk RTS je neograničen. Ono što mene vređa, kao građanku Srbije, je da taj bezobrazluk i ja plaćam svaki mesec. E, pa dosta više! To primitivno bahaćenje i vređanje inteligencije običnog građanina i to na njegov trošak je nešto najgore što je moglo da se desi. Tražim da se obustavi naplata RTS pretpate preko računa za struju. Insistiram!

Dragan

25.02.2023 15:44

Vise od sada odbivam od struje 300 dinara neplacam vise lopove ,

Sanja

25.02.2023 17:41

Bezobrazluk RTSa nema granica. Nametnuta nam je tv pretplata bez obzira da li imas ili ne program. Pored toga primaju novac od reklama i oglasavanja.Vidimo sad i pljackanje naseg novca. Placam 3 pretplate- u stanu, firmi i vikendici a nemam tv aparat i nema sanse da skinem tu obavezu. Placam tri nepostojece usluge samo zato sto imam tri el.merila.