TEŠKO VREME ZA SRBIJU! UDARI SA SVIH STRANA: Svetski mediji pokušavaju da nas uvuku u rat - BBC napravio specijalnu emisiju

Autor:

Vesti

20.02.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško vreme za našu zemlju, pritisci na Srbiju sa svih strana.

TEŠKO VREME ZA SRBIJU! UDARI SA SVIH STRANA: Svetski mediji pokušavaju da nas uvuku u rat - BBC napravio specijalnu emisiju

Foto: facebook.com

Svetski mediji intenzivirali su kampanju koja je okrenuta protiv Srbije kako bi se izvršio što veći pritisak.

Postoje ozbiljni pokušaji da se Srbija uvuče u rat, što je jedan od dokaza pred kakvim se izazovima nalazimo i u kakvom teškom i opasnom vremenu smo.

Svaka nestabilnost je od velike opasnosti za Srbiju. Na unutrašnjem planu, nedavni ekscesi ekstremnih desničara samo su jedan od poslednjih u nizu udaraca na našu zemlju.

Na međunarodnom planu takođe su ogromni pritisci. BBC je napravio specijalnu emisiju u kojoj prikazuje Srbiju kao veoma podeljeno društvo. Prikazani su samo ekstremisti koji navodno predstavljaju dve glavne linije u društvu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svaki mogući način se trudi da pritiske suzbije i amortizuje, svakodnevno je u kontaktu sa svetskim liderima, a čak ostaje u zgradi Predsedništva u trenutcima neposredne opasnosti kada mu ekstremisti prete smrću.

Predsednik je danas u poseti Abu Dabiju gde je obišao sajam naoružanja. 

Predsednik Vučić je u razgovoru sa srpskim proizvođačima apelovao na njih da kupe pet puta više materijala nego što ime je potrebno, jer se svet strahovito naoružava.

- Svi očekuju, a i ja, dodatni razvoj problema narednih dana, nedelja - kaže Vučić.

Kako kaže, moramo da imamo najbolju i najsnažniju vojsku, inače nas ništa sačuvati neće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
nego

20.02.2023 11:54

Samo rat Srbiju spasava cisti od UNUTRASNjEG NEPRIJATELjA i IZDAJNIKA.