VUČIĆ ODGOVORIO NA SRAMNE UVREDE TAJKUNSKIH MEDIJA! Oni hoće da čuju istinu koja njima odgovora, a ne ono što JESTE!

Autor:

Vesti

18.01.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senad Avdić i njegovi drugari iz tajkunskog "Danasa" napadaju prljavim lažima predsednika Srbije!

VUČIĆ ODGOVORIO NA SRAMNE UVREDE TAJKUNSKIH MEDIJA! Oni hoće da čuju istinu koja njima odgovora, a ne ono što JESTE!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Prljava kampanja protiv predsednika Srbije vodi se u tajkunskim medijima na dnevnom nivou. Osim Aleksandra Vučića, na udaru su i članovi njegove porodice, pre svega najstariji sin Danilo i rođeni brat Andrej.

Poslednjih dana je na udaru predsednikov sin Danilo, koga su najpre mediji u BiH sramno napali, a sada se po istoj mantri ispredaju laži i o predsedniku Vučiću.

Senad Avdić i njegovi drugari iz tajkunskog "Danasa" napadaju prljavim lažima predsednika Srbije da je "kao mladi radikal dolazio '91. godine naoružan na Grbavicu", iako je više stotina puta ponovljeno da je Aleksandar Vučić postao član Srpske radikalne stranke tek 1993. godine.

Tim povodom oglasio se predsednik Vučić:

- Kakvi su to lažovi! Slikali su, a takvih ima 50 slika, obilazeći Srbe oko Sarajeva. Nisam imao nikakvo oružje. Čak i oni priznaju da se ne vidi puška, ali baš ih briga, mogu da lažu do besvesti. Oni to rade, jer mora da se pođe od istina koje njima odgovoraju, a ne od stvarne istine. Ja sam tek u junu, ili julu '93 se učlanio u SRS. A što se tiče tajkunskih medija, to je za osmeh. Kad nije Vučić na naslovnoj prodaju 400 primeraka, a kada stave mene, onda 4.000 - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading