BOLESNIK KURTI: Džaka NAJSTRAŠNIJE provocirao Srbiju, a BESRAMNI Aljbin mu se ZAHVALJUJE!

Autor:

Sport

18.01.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se ne stišava bura oko famoznog meča.

BOLESNIK KURTI: Džaka NAJSTRAŠNIJE provocirao Srbiju, a BESRAMNI Aljbin mu se ZAHVALJUJE!

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka na meču Srbija - Švajcarska

Veliku pažnju svetske javnosti privukao je duel Srbije i Švajcarske u okviru 3. kola grupe G na nedavno završenom prvenstvu sveta u Kataru.

Naravno, kao i svaki put kada se igra sa Švajcarcima, u prvom planu su bile provokacije njihovih fudbalera, koje su ponovo prošle nekažnjeno. Sada se po tom pitanju oglasio i Aljbin Kurti, premijer tzv. Kosovo.

- Zavisi. Mislim da su poruke protiv rasizma ispravne i važne. A ako neko odaje počast svom identitetu, to je takođe u redu po mom mišljenju - rekao je Kurti koji je potom uputio poruku Džaki i Šaćiriju.

- Hvala vam što inspirišete toliko mladih talenata da se bave fudbalom, takođe i na Kosovu.

Foto: Starsport

Sukob na meču Srbija-Švajcarska

Podsetimo, Granit Džaka se posle meča sa Srbijom branio da nije slao nikakvu političku poruku posle skandala i otvorene istrage FIFA, iako je vrlo brzo osvanuo i snimak gde peva o lideru OVK.

- Jašari je došao mlad tim, ja sam bio u toj situaciji kao on, zaslužuje poštovanje. Viđamo se svaki dan, provodimo puno vremena. Uvek nakon utakmice nosim majicu sa njegovim likom. To sam baš sada i uradio - objasnio je tada Švajcarac.

Reprezentacija Švajcarske je na kraju stigla do pobede od 3:2, koja ih je odvela u osminu finala Mundijala, ali se tamo nisu dobro proveli, pošto su poraženi od Portugala, rezultatom 6:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading