NA MARGINAMA SAMITA U DAVOSU: Vučić razgovarao sa premijerom Španije (FOTO)

Autor:

Vesti

17.01.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svog govora španski premijer je razgovarao sa predsednikom Vučićem.

NA MARGINAMA SAMITA U DAVOSU: Vučić razgovarao sa premijerom Španije (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi na Samitu u Davosu gde je prisustvovao obraćanju španskog premijera Pedra Sančeza.

Nakon što je Sančez održao govor na marginama Samita imao je priliku da razgovara sa predsednikom Srbije.

Uvek značajan susret sa velikim prijateljem Pedrom Sančezom nakon njegovog izlaganja na Svetskom ekonomskom forumu i odlična prilika za razmenu mišljenja o temama ovogodišnjeg foruma. Radujem se ekonomskim uspesima Španije, o kojima je govorio Pedro Sančez, i nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije – poručio je Vučić na svom Instagram nalogu.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Davos, u Švajcarsku, gde je juče počeo Svetski ekonomski forum.

Inače, Svetski ekonomski forum traje do 20. januara, gde će okupiti rekordan broj biznismena, predstavnika najvećih svetskih kompanija, lidera država i poznate ličnosti, a učestvovaće i predstavnici Srbije.

Prema zvaničnoj agendi Srbiju će predstavljati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministarka kulture Maja Gojković.

Organizatori Svetskog ekonomskog foruma objavili su spisak učesnika na kojem je tzv. Kosovo predstavljeno fusnotom. Uz ime premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija nalazi se zvezdica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading