NEVIĐEN SKANDAL U DAVOSU: Albanci organizovali neprijateljski doček za Vučića (FOTO)

Autor:

Vesti

17.01.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekoputa hotela u kome treba da odsedne predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Davosu, gde će prisustvovati godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma, okačena je mapa “velike Albanije” i zastava lažne države Kosovo

NEVIĐEN SKANDAL U DAVOSU: Albanci organizovali neprijateljski doček za Vučića (FOTO)

Foto: Tanjug/V. Sporcic

Za sada nije poznat identitet “autora” ovog neprijateljskog dočeka za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali jasno je da iza skandalozne provokacije stoje Albanci, ali teško je ne primetiti i nereagovanje domaćina na promociju “velike Albanije”.

Republika

Foto: Printskrin

 

 

Verovatno će i ovoga puta međunarodna zajednica ostati nema na sraman prizor, a izvesno je da bi, da su Srbi okačili mapu Srbije sa Kosovom i Metohijom, dakle, u međunarodno priznatim granicama, po našoj zemlji osuli drvlje i kamenje.

Podsetimo, Vučić će od danas do 19. januara boraviti u švajcarskom gradu Davosu, gde će prisustvovati godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

Predsednik će imati brojne bilateralne susrete sa svetskim zvaničnicima, a predviđeni su i sastanci sa predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija, koji učestvuju na Svetskom ekonomskom forumu, saopštila je pres služba predsednika.

Tokom trodnevnog boravka u Davosu, Vučić će prisustvovati nizu skupova svetskih lidera, među kojima i sesiji na temu Diplomatski dijalog o Zapadnom Balkanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dejan

17.01.2023 17:28

Eeeee, pa šta se čudite.... Zar je neko očekivao nešto lepše???? Švajcarci podržavaju albance uveliko....