MAJA JE URADILA ODLIČAN POSAO U VENECIJI! Vučić javno pohvalio rad ovih ministara, detalj iz Ćirilice koji je mnogima promakao!

Autor:

Vesti

17.01.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javno je pohvalio rad nekolicine ministara u Vladi Srbije.

MAJA JE URADILA ODLIČAN POSAO U VENECIJI! Vučić javno pohvalio rad ovih ministara, detalj iz Ćirilice koji je mnogima promakao!

Foto: printscreen

Gostujući u emisiji Ćirilica Milomira Marića na TV Hepi, šef države govorio je o udarnim temama za državu i društvo, a jedan segment emisije bio je posvećen i analizi rada članova kabineta u Nemanjinoj 11.

- Sa Anom gledam ko kako dolazi, imamo stvarno vrednih ministara. Zna se šta mislim o Siniši Malom, vredna je i ministarka poljoprivrede, kao što je i Bane Nedimović bio vredan, ali on je terenski čovek. On je više za razgovor sa seljacima, a ova žena papir, čita cifru po cifru. Ima dosta ljudi koji rade dobro u Vladi, veliki posao je obavila i Maja Popović sad u Veneciji. Mnogi ministri su veoma posvećeni, pocevši od Nikole, Maje, pa preko svih drugih... O Vučeviću da ne pričam, veoma ozbiljan čovek - naveo je Vučić.

Republika

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Sa druge strane, predsednik je uputio i kritike članovima Vlade koji kasne na sastanke.

- Čovek iz Aninog kabineta je kasnio na sastanak u Palati, kako možeš da kasniš? Kako mislite da je to moguće? Šta je problem da dodete na vreme? Kakvo je to poštovanje prema institucijama, ne radi se tu o Aleksandru Vučiću ili Ani Brnabić. Kako ćeš da uradiš neki posao sutra, ako kasniš na sastanak. Morate da se naučite disciplini, odgovornosti i ozbiljnosti - podvukao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading