VASPITAVAO SAM GA DA VOLI KIM, DA VOLI REPUBLIKU SRPSKU! Vučić o napadima na sina Danila

Autor:

Vesti

16.01.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući večeras u emisiji Ćirilica osvrnuo se i na učestale napade na svog sina Danila, kao i na njegov nedavni boravak u Republici Srpskoj.

VASPITAVAO SAM GA DA VOLI KIM, DA VOLI REPUBLIKU SRPSKU! Vučić o napadima na sina Danila

Foto: Printscreen/Happy TV

- Postoji samo jedna stvar koju sam želeo da spomenem, tiče se boravka Danila (Vučića) u Sarajevu. Što bih se trudio da poraste moj ugled tako što ću nekog da srozam? Ovde nije prekršena ni jedna procedura. Svaki put kada bih išao u BiH, javio bih se Dodiku, Cvijanovićki, Izetbegoviću, to je red  - istakao je Vučić.

- Svima njima je cilj da napadnu mene, a nije prekršena nijedna procedura. Kriminalizacija porodice, šta je suština? Ja se svojom decom ponosim, i Vukanom i Danilom i Milicom. I svuda oni mene negde mogu da predstavljaju, ali institucionalno ne. Kad se ustanovilo da su to slagali, onda su se pitali zašto je otišao na Dan Republike Srpske kad je to protivustavno. Ja sam ga vaspitao da voli Kosovo, ja sam ga vaspitao da voli Republiku Srpsku - istakao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Savudin

17.01.2023 15:45

Bitno je predsedniče da je vaspitan da se ne druži sa kriminalcima, a bas vas briga sta drugi pričaju i komentarisu