OD OVOGA LUĐE NE MOŽE: Tajkunski mediji i Sindikat Sloga pozvali Vučića da stopira izgradnju puteva (FOTO)

Autor:

Vesti

12.01.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski portali opsednuti mržnjom prema Aleksandru Vučiću, silujući novinarsku profesiju, svakodnevno objavljuju gomilu tekstova u kojima kritikuju sve što uradi aktuelna vlast predvođena predsednikom Srbije, ali ovo što su objavili danas je definitivno najluđe do sada

OD OVOGA LUĐE NE MOŽE: Tajkunski mediji i Sindikat Sloga pozvali Vučića da stopira izgradnju puteva (FOTO)

Foto: Tanjug/M. Milivojevic,

Tajkunski portal Nova.rs prenosi stav Udruženih sindikata Srbije Sloga koji tvrde da "Kilometri puteva kojima se vlast hvali vode u egzodus"?!? 

"…a njihovi novoizgrađeni kilometri autoputeva vode u dva pravca. Jedan u socijalni egzodus, odnosno iseljenja i potragu za boljim životom, u gradove i države koje vode posebnu pažnju o vrednostima čoveka, a ne ucenjenih podanika kao što je slučaj u Srbiji, a drugi pravac u ekonomski ambis i opasnu prezaduženost države i njenih građana...", kaže se u saopštenju Sloge.

Republika

Foto: Tanjug/M. Milivojevic,

 

 

Jedini zaključak koji se na osnovu toga nameće je da se oni toliko stide svoje zemlje i ne veruju u Srbiju, da misle da će ljudi bežati ako imamo puteve, umesto da veruju i da kažu: Pa, čekaj, ako imamo puteve dolaziće i stranci i investitori u našu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading