NIJE NI ČUDO ŠTO SE BAVE VUČIĆEM, NE MOGU DA GA SLOME! Milovanović: Napadi na Danila su finale permanentnog hibridnog rata!

Autor:

Vesti

14.01.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović gostovao je na televiziji Pink u emisiji "Novo jutro" kod Jovane Jeremić i komentarisao aktulne društveno-političke događaje u Srbiji.

NIJE NI ČUDO ŠTO SE BAVE VUČIĆEM, NE MOGU DA GA SLOME! Milovanović: Napadi na Danila su finale permanentnog hibridnog rata!

Foto: Printscreen

Saša Milovanović je govorio o napadima na Aleksandra Vučića i sina Danila tokom obeležavanja Dana Republike Srpske.

- To je finale jedne permanentne kampanje, jednog hibridnog rata koji se ne zaustavaljakoji traje 24/7, gde imate medije koji se samo time bave , prosto ne postoje druge teme kojima se bave, samo Aleksandar Vučić i porodica Vučić - rekao je direktor Srpskog telegrafa.

- Posebno je interesantno bavljenje Srbijom u zemljama u okruženju, gde imate naše susedne zemlje koje naprave 1000 priloga i 1000 teksotva napišu u kojima se bave unutrašnjim prilikama u Srbiji kao da to građane u Hrvatskoj zanima. Na primer, u Hrvatskoj je napisano 1000 tekstova o srpskim unutrašnjim stvarima - dodao je Milovanović.

To pokazuje da su oni orijentisani prema nama, ističe on i dodaje da je Srbija ključ celog Balkana u smislu ekonomije i razvoja.

- To znači da je Srbija jedna moderna država koja se razija na svim poljima, koja gradi najviše puteva, bolnica, uspeva da se nosi sa svim krizama, od korone, poplava do ovog svetskog rata koji praktično traje i ojačava sve stubove društva, sve institucije, pa tako i vojsku - kazao je.

On je istakao i da je srpska vojska, po analizi specijalizovanih i stručnih portala, dramatično ispred vojske susedne Hrvatske.

- Kad sve to vidite, nije ni čudno što se samo bave Vučićima, jer Vučića ne mogu da slome ni na izborima, jer narod ne da, narod glasa - istakao je i dodao da nisu uspeli ni raznim protestima da uzdrmaju državu.

O ličnim podacima koji su procureli u Bosni i Hercegovini u vezi sina predsednika Danila Vučića rekao je da je to dokaz o nemoći čitave države i da bi svuda u svetu to bio međudržavni skandal. 

"ZSO će biti formirana sa ili bez Kurtija"

On je komentarisao i formiranje Zajednice srpskih opština i izjave SAD-a da će "ZSO biti formirana sa Kuritijem ili bez njega".

- Sada otvaramo drugo pitanje, 10 godina Evropska unija (Nemačka, Francuska) ništa nije uradila na ovom terenu i onda se pojavljuje Amerika koja rešava stvari - rekao je i dodao je da se sada vide nervozne reakcije Berlina koji shvata da gubi uticaj i da se pokazao kao nesposoban da reši probleme na ovom terenu.

U Srbiju stižu milijarde od SAD

Saša Milovanović se osvrnuo i na izjave koje je za naš list dao ambasador Sjedinjenih američkih država Kristofer Hil da će se u Srbiju sliti po modelu primenjenom u pojedinim evropskim državama koje je američki kapital preporodio poput Mađarske, Poljske, Češke

- Čovek mora da bude zadovoljan što se tiče tih investicija. Ovo je nastavak dolaska velike delegacije koje je predsednik Vučić ugostio. Došli su predstavnici svih najvećih kompanija - rekao je.

Dodao je da treba da se radujemo da je Srbija u ovakvoj poziciji i da smo dokazali da nismo zemlja kojom može da se upravlja.

- Ja nemam iluzije da će Amerikanci da ponište priznanje Kosova, neće! Ali, oni su mislili da će preko noći to da se reši i da će srpski narod biti pregažen - naveo je Milovanović.

On je istakao i da bismo mi, da je pripadnik naše vojske pucao na albansku decu, bili bombardovani, a da je vest o tome da je jedanaestogodišnji dečak upucan relativizovana svuda, čak i u našim medijima

Zaključio je da dolazi vreme kada treba da budemo mudri i istakao je da treba da pratimo ono što Vučić bude radio u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

14.01.2023 12:03

Oni nešto izjave za Vučića i njegove. To niko ne pročita ili ne čuje. A onda to u odbrani sve razglasite na sve strane.