AKO KRENU DA VAS LOVE KAO ZEČEVE, SVE JE GOTOVO! Snažna poruka predsednika Vučića! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.12.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoju poruku nakon sinoćnjeg razgovora sa Srbima sa Kosova i Metohije podelio je na Instagramu.

AKO KRENU DA VAS LOVE KAO ZEČEVE, SVE JE GOTOVO! Snažna poruka predsednika Vučića! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je novim video na svom Instagram profilu poslao snažnu poruku građanima Srbije

- Ako krenu da vas love kao zečeve, onda je gotovo, onda nema više nijednog sporazuma, nema ničega. Ako uhvate jednog od nas, ili dvojicu kao zečeve, nema više zečeva, ti zečevi postaju vukovi - objavljeno je na profilu "avučić".

 

 

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić rekao je, posle razgovora sa Srbima sa KiM u Raški, da će danas početi uklanjanje barikada, što, kako je kazao, neće ići brzo i trajaće između 24 i 48 sati. On je rekao da je ovo njegov posao kao predsendika države i da je uvek najlepše, najčasnije i da je najponosniji što je, kako je kazao, imao poverenje Srba sa KiM.

Takođe, juče tokom dana je iz pritvora pušten Nikola Nedeljković koji je uhapšen na Gazimestanu na Vidovdan zbog, navodno, širenja mržnje, odnosno, jer je nosio majicu na kojoj je pisalo "Nema predaje". 

Sinoć je iz pritvora pušten i Dejan Pantić koji je uhapšen zbog navodnih ratnih zločina, kada je ulazio u zgradu u kojoj živi noseći u rukama hleb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading