NEJMAR NAMERNO DOBIO CRVENI KARTON? Šokantan potez - čelnicima PSŽ-a PAO MRAK NA OČI!

Autor:

Sport

29.12.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li mu je samo "pukao film" ili je u pitanju nešto drugo?

NEJMAR NAMERNO DOBIO CRVENI KARTON? Šokantan potez - čelnicima PSŽ-a PAO MRAK NA OČI!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Klemon Turpan

Fudbaleri PSŽ-a stigli su sinoć do vrlo vredna tri boda, pošto su na svom terenu savladali ekipu Strazbura u vrlo uzbudljivom meču u Parizu.

Stigli su domaći do vođstva u 14. minutu, kada je Markinjos pogodio na asistenciju Nejmara, pa se činilo da će Parižani lako do nova tri boda. Ipak, situacija se zakomplikovala kada je brazilski defanzivac postigao novi gol, ovaj put u svoju mrežu, pa je od 51. minuta na semaforu stajalo 1:1. A onda šok za sve na stadionu.

Igrao se 61. minut kada je Nejmar dobio prvi žuti karton, a onda samo 60 sekundi kasnije novi, pa je morao da teren napusti pre vremena i ostavi svoj tim na cedilu. Snašli su se "Prinčevi" i bez njega, pogodio je Mbape u 95. minutu sa bele tačke za sva tri boda, ali je to ostalo u senci Nejmarovog poteza.

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Markinjos slave prvi gol na meču

Brazilci vole da praznike provode sa svojim porodicama, ide i Karneval u Riju, pa mnogi misle da je Nejmar namerno zaradio crveni, kako bi za Novu godinu bio kod kuće, što inače ne bi bio slučaj, jer PSŽ igra već 1. januara meč sa Lansom.

Nakon toga ide meč u Kupu sa znatno slabijim Šateruom, a novi susret je zakazan tek za 11. januar protiv Anžera, pa je moguće da ćemo Brazilca tek tad ponovo videti u dresu ekipe iz prestonice Francuske.

Posle 16 odigranih kola, PSŽ se nalazi na prvom mestu tabele, sa 44 osvojena boda, osam više od drugoplasiranog Lansa, koji ima meč manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading