TRILER U PARIZU! Mbape u 96. minutu ispravio GREŠKE Brazilaca: Markinjosov gol, pa autogol, Nejmar POCRVENEO zbog simuliranja, Strazbur ipak PAO na "Parku prinčeva"! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.12.2022

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favorit za odbranu titule slavio protiv tima koji se bori za opstanak "u minut do 12".

TRILER U PARIZU! Mbape u 96. minutu ispravio GREŠKE Brazilaca: Markinjosov gol, pa autogol, Nejmar POCRVENEO zbog simuliranja, Strazbur ipak PAO na "Parku prinčeva"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Asovi PSŽ-a Nejmar i Markinjos

Fudbaleri Pari Sen Žermena uspeli su da nadigraju Strazbur u dramatičnom meču 16. kola Lige 1 rezultatom 2:1 (1:0). Pobedonosni gol na "Parku prinčeva" postigao je Kilijan Mbape iz penala koji je sam iznudio u šestom minutu nadoknade vremena, čime je otpor gostiju konačno slomljen.

Sve je mirisalo na kiks PSŽ-a, naročito posle prvih 20-ak minuta igre u drugom poluvremenu. Brazilski tandem Markinjos/Nejmar umalo nije koštao domaće bodova. 

Bivši defanzivac Rome, strelac vodećeg gola u 14. minutu, postigao je nesrećan autogol početkom drugog dela igre, a zatim je njegov reprezentativni kolega zaradio isključenje u 63. minutu. Nejmar je dobio drugi žuti karton zbog simuliranja, što je značajno otežalo posao klubu iz francuske prestonice, koji je morao u ofanzivu sa desetoricom igrača na terenu.

 

 

Ipak, Mbape je uzeo stvar u svoje ruke i svojim 13. golom u Ligi 1 prekratio je muke svog tima, a nekoliko sekundi kasnije čuli smo poslednji sudijski zvižduk.

Parižani su ostali na čelu prvenstvene tabele sa 44 boda, dok Strazbur zauzima pretposlednje mesto sa 11 i čeka ga grčevita borba za opstanak do kraja šampionata. 

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading