SRAMNO! Marina i Futa su ih stvorili i napravili im karijere, a oni se NISU pojavili na Laćinoj sahrani!

Autor:

Zabava

28.12.2022

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradanjaci zaboravili šta Futa i Marina uradili za njih.

SRAMNO! Marina i Futa su ih stvorili i napravili im karijere, a oni se NISU pojavili na Laćinoj sahrani!

Foto: YouTube/Printscreen

Estradne zvezde izostale su s poslednjeg ispraćaja Milana Radulovića Laće, sina hitmejkera Fute Radulovića i pokojne Marine Tucaković, koji su ih zadužili time što su im napravili karijere.

Naslednik čuvenog estradnog para preminuo je 13. decembra u Izraelu, a trebalo je da se vrati u Srbiju za slavu Svetog Nikolu, međutim, sudbina je na veliku žalost imala drugi plan. Laća je pre dva dana sahranjen na Novom groblju u Beogradu pored brata Miloša i majke Marine, a ono što je iznenadilo mnoge jeste izostanak estradnih imena, kojima su njegovi roditelji svojim hitovima izgradili karijere, stvorili imena i obezbedili mesto na estradi, te i 20-30 godina kasnije nastupaju i zarađuju sa njihovim pesma.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Milan Laća Radulović sahrana

- Neda Ukraden, kojoj je Marina napisala pregršt hitova, a najveći među njima "Zora je svanula", nije se pojavila, Aca Lukas, čiju su karijeru izgradili, takođe nije bio na Laćinom poslednjem ispraćaju. Haris Džinović, Željko Šašić, Boban Zdravković, Slavko Banjac, Mile Kitić, Miloš Bojanić, Hari Varešanović, Stefan Đurić Rasta, Saša Kovačević, Amar Gile Jašarspahić, Boban Rajović, Željko Joksimović, Milan Stanković, Saša Popović, Dženan Lončarević samo su neki od muških izvođača, koji ne zna se da li bi postojali da im nije bilo pesama koje im je radio poznati par Tucaković-Radulović. Iz samo njima znanih razloga su izostale i pevačice kojima su izgradili imena i karijere, kao što su Milica Pavlović, Indira Radić, Marta Savić, Mina Kostić, Severina Vučković, Seka Aleksić, Viki Miljković, Maja Berović, Selma Bajrami, Rada Manojlović, Katarina Grujić, Suzana Jovanović, Stoja Novaković, Goca Tržan, Marina Visković, Romana Panić, Milica Todorović, Indi Aradinović i mnoge druge. Gotovo da nema imena na estradi koje Futa i Marina nisu zadužili - priča za naš portal izvor blizak porodici Radulović.

Podsećamo, od cele estrade, koju su Marina i Futa obezbedili za ceo život, kao i njihove naslednike, pesmama koje će ostati zapečaćene u domaćoj diskografiji, pojavili su se Dara Bubamara, Željko Samardžić, polubrat Marije Šerifović Danijel Pavlović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, te Žika i Jelena iz grupe Zana, zatim Mira Škorić, Zorana Pavić, Nataša Bekvalac, Saša Matić, Goran Gluhaković iz OK benda, kao i Ana Bekuta i Ana Kokić.

JK, Ceca i Brena imale obaveze, Ana nije mogla da podnese sahranu

Inače, u utorak se među prisutnima na tužnom skupu nagađalo zašto su izostale Jelena Karleuša, Ana Nikolić i Svetlana Ceca Ražnatović, koje su bile omiljene pevačice pokojne Marine. I Ceca i JK su navodno pružile moralnu podršku Futi, tako što su ga nazvale i ponudile pomoć, dok su s Laćine sahrane izostale jer su tog dana imale zakazano zajedničko suđenje. S druge strane, Ana Nikolić, navodno, nije se pojavila jer je i dalje u velikom šoku zbog Laćine smrti, pa nije imala snage da dođe na njegov ispraćaj na večni počinak. Lepa Brena, koja takođe ima pregršt Marininih tekstova, imala je veliki koncert u mađarskom gradu Pečuj, pa je, navodno, zbog toga izostala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Snezana

28.12.2022 23:26

Zar nije Laca, Bog da mu dusu prosti, bacio knjigu Ace lukasa u wc solju i urinirao po njoj? Zar nije pretio da ce svasta otkriti posle 40 dana od smrti Marine? Ne, ne branim nikoga, samo sam zapamtila ta dva dogadjaja...Ili je bio mnogo kivan, zbog svoje porodicne situaciji, ili je bio nezgodan covek. Ne poznajem ga, ne mogu i necu da sudim, ali, izostanak bas tih "koje su oni stvorili"...zar vam to ne govori nista? A svi su bili na Marininoj sahrani...Milane, pocivaj u miru. Bio si previse besan, bio si destruktivan i to se eto, tako vraca. Pocivaj u miru, mladi cvece i neka te andjeli cuvaju,. Oni, kojima is pretio i pricao ruzno, nisu se pojavili..A priznacete, to je skoro CELA estrada. Futo, drzi se..

Kom

29.12.2022 11:58

@Snezana - Bravo za komentar, nije ni zasluzio.

Helena

29.12.2022 10:40

Dosta vise o CECI !!!! Sram vas biloooo!!!!

Ivana

29.12.2022 10:42

Opet smeta CECA !!!