PROMAŠAJI DODATNO MOTIVISALI HALANDA: Norveška mašina za golove PREGAZILA Lids (VIDEO)

Autor:

Sport

28.12.2022

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani nastavljaju poteru za Arsenalom.

PROMAŠAJI DODATNO MOTIVISALI HALANDA: Norveška mašina za golove PREGAZILA Lids (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Lids junajted na Elan roudu u poslednjem meču 17. kola Premijer lige rezultatom 3:1 (1:0).

Uprkos dominaciji u prvom poluvremenu Građani nisu uspeli da steknu prednost sve do sudijske nadoknade. Ilan Meslije je u nekoliko navrata fantastičnim bravurama spasavao Paunove i zadavao glavobolju Erlingu Halandu. Francuski čuvar mreže bio je nepremostiva prepreka sve do samog odlaska na odmor. 

Rijad Marez je šutirao sa desne strane, Meslije je loptu odbio pravo na nogu španskom vezisti Rodriju kojem nije bilo teško da zatrese mrežu za 1:0.

 

U nastavku susreta terenska inicijativa Sitija došla je na naplatu. U razmaku od samo 13 minuta Erling Haland se dva puta upisao u listu strelaca. Kod oba pogotka asistent norveškoj gol mašini bio je Džek Griliš.

 

 

 

 

 

Konačan rezultat postavio je Paskal Strajk. Holandski defanzivac je u 73. minutu odlično reagovao nakon kornera Sema Grinvuda.

 

 

Puleni Pepa Gvardiole su novim trijumfom nastavili poteru za vodećim Arsenalom. Aktuelni šampion trenutno je na drugoj poziciji sa pet bodova manje od Tobdžija, Lids je u donjem delu tabele - na 15. mestu.

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading