VREME JE ZA ISKORAK U KARIJERI: Englez konačno prelazi u mnogo veći klub

Autor: Tanjug

Sport

28.12.2022

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gigant na pragu velikog pojačanja.

VREME JE ZA ISKORAK U KARIJERI: Englez konačno prelazi u mnogo veći klub

Foto: Tanjug/AP

Džud Belingem i Hari Kejn

Čelnici Reala odlučili su da već u zimskom prelaznom roku angažuju fudbalera Borusije Dortmund i reprezentativca Engleske Džuda Belingema, prenosi španska "Marka".

- Real vidi kao najvažnijeg igrača za svoju budućnost i želi da ga dovede pre nego što se previše klubova bude zainteresovala za njega. Prvi plan je bio da ga kupe na kraju sezone, ali stvari su se promenile, Real sada želi da Belingem već u januaru stigne u Madrid - tvrdi "Marka".

Španski klub je spreman da ponudi 100 miliona evra za Belingema.

- Nemački klub ne pravi nikakav problem oko transfera, pošto su poručili igraču da može da bira kluba. Real ga silno želi, jer je on za vlasnika kluba Florentina Pereza ključan igrač. U Madridu su svesni da je srednji red na čelu sa Lukom Modrićem na zalasku, a Belingema vide kao njegovo potencijalnog naslednika - dodaje španski list.

Interesovanje za Belingema pokazao je i Liverpul. On je u Dortmund stigao 2020. iz Birmingema za 25 miliona evra, a za Borusiju je odigrao 112 mečeva i postigao je 19 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading